Dongen – Hoge Ham 46k

€ 175.000,- k.k.

Postcode
5104 JG
Garage
geen garage
kamers
3
Slaapkamers
1
Woon opp.
59 m2
Inhoud
165 m3
Bouwjaar
2008
Bouwvorm
bestaande bouw
ligging
in centrum
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Hoge Ham 46K te Dongen

In het centrum gelegen instapklaar appartement. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping aan de zuidzijde van het complex en voorzien van een lichte woonkamer met open keuken, één slaapkamer, nette badkamer, een eigen parkeerplaats en een gezamenlijke fietsenberging.

Entree:
Via de entree aan de voorzijde van het complex kom je de hal met trapopgang en lift. De brede hal leidt naar de voordeur van het appartement. In de hal van het appartement bevinden zich de meterkast en de garderobe en verder biedt deze toegang tot alle ruimtes van het appartement.

Woonkamer:
De L-vormige woonkamer is dankzij de grote ramen erg licht en voorzien van airconditioning en terrasdeuren. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

Keuken:
De keuken is uitgevoerd in een donkere kleurstelling en afgewerkt met een licht aanrechtblad. De keuken is voorzien van een afzuiginstallatie, vaatwasmachine, elektrische kookplaat (4 pits), koelkast en combi magnetron.

Badkamer:
De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

Slaapkamer:
De slaapkamer is aan de zijkant van het appartement gelegen en tevens voorzien van airconditioning.

Berging:
Vanuit de hal te bereiken een ruime inpandige berging met de aansluitingen voor de wasapparatuur en in deze ruimte hangt de CV-ketel en de mechanische ventilatie.

Bijzonderheden:
– De maandelijkse bijdrage voor de VvE bedraagt € 104,24;
– Gebruik van de gezamenlijke fietsenberging;
– Inclusief één parkeerplaats;
– Er is een mogelijkheid om een tweede slaapkamer te realiseren (zie optioneel).

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat