Dongen – Europaplein 72 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Europaplein 72

€ 260.000,- k.k.

Postcode
5101 VX
Garage
geen garage
kamers
3
Slaapkamers
1
Woon opp.
85 m2
Inhoud
281 m3
Bouwjaar
1969
Bouwvorm
bestaande bouw
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Europaplein 72

Dit appartement, gelegen op de tweede verdieping van het appartementencomplex, is netjes onderhouden en biedt enorm veel ruimte. Voorheen een 4-kamer appartement, is nu omgebouwd tot een 3-kamer appartement met een zeer ruime woonkamer. Met een gunstige ligging nabij diverse voorzieningen, biedt dit appartement het perfecte thuis voor starters, stellen of kleine gezinnen. Ben je degene die dit appartement moderniseert en tot zijn eigen thuis maakt?

DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN OP EEN RIJ;
– U dient er rekening mee te houden dat de woning gemoderniseerd dient te worden;
– Aanvaarding op korte termijn mogelijk;
– Gelegen nabij voorzieningen;
– Honden zijn niet toegestaan in het complex.

De hal, met daarin de meterkast en de provisiekast, geeft toegang tot alle ruimtes in het appartement. Het appartement heeft een eenvoudige keuken met standaard inbouwapparatuur, te noemen; een koel-vriescombinatie, keramische kookplaat en een afzuigkap. Een woonkamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde, en een slaapkamer die voorheen uit twee kamers bestond maar nu is samengevoegd tot één ruimte. De badkamer is functioneel met een ligbad, douche, wastafel en radiator.

Afwerking; De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met korrel op de wanden. De slaapkamer kent strakke wanden, een laminaatvloer en fijne korrel op het plafond.

Het complex beschikt over een centrale hal met intercominstallatie en lift, en er is een berging op de begane grond beschikbaar voor opslag.

Het complex is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en de galerijzijde heeft zonwerende screens.

DUURZAAMHEID
-Dubbele beglazing;
-Muurisolatie;
-Energielabel C.

Gelegen in een buurt met diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, biedt dit appartement een geschikte woonruimte voor wie op zoek is naar een functionele woning. Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact met ons op.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

WhatsApp chat