Makelaar Dongen

Enthousiaste makelaar waar de klant altijd centraal staat

Voor de koop en verkoop van woningen en bedrijfsobjecten in Dongen en omgeving kun je uitstekend terecht bij Van den Bosch makelaars. Onze deskundige makelaars weten precies wat er speelt op de Dongense huizenmarkt en zodoende ben je bij ons altijd verzekerd van het beste resultaat.

Woning verkopen in Dongen

Van den Bosch Makelaars is sinds 1992 actief op de Dongense woningmarkt. Later zijn we ook gestart als makelaar in Tilburg. Door onze jarenlange ervaring zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Of je nu een woning, appartement of bedrijfspand wilt verkopen, ons dynamische team is jou graag van dienst. Wij staan erom bekend dat we de lijnen met onze klanten kort houden. Dat wil zeggen dat we tijdens de verkoop van een woning intensief en persoonlijk contact hebben met de verkoper. We beginnen altijd met het actief onder de aandacht brengen van de woning. Naast Funda maken we daarvoor gebruik van Instagram, Facebook en andere social media. Vervolgens zorgen we er samen met jou voor dat de woning in een optimaal tijdsbestek en tegen de beste prijs verkocht wordt.

Gratis waardebepaling

Door de hectische huizenmarkt van vandaag de dag zijn veel huizen op dit moment aanzienlijk meer waard dan enkele jaren geleden. Ben jij ook benieuwd wat jouw huis waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan. Op basis van het bouwjaar, de grootte, afwerking, ligging in Dongen en andere factoren geven wij jou een indicatie van de prijs die je kunt vragen als je de woning wil verkopen.

Op zoek naar een woning in Dongen?

Makelaar in Dongen

Kom gerust eens langs bij ons kantoor aan de Mgr. Poelsstraat 1A in Dongen.

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en wil je graag in Dongen wonen? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Ook dan staat Van den Bosch makelaars voor je klaar. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw ideale woning. Als we deze gevonden hebben, dan wordt je door een van onze makelaars begeleid tijdens het koopproces totdat je daadwerkelijk jouw handtekening onder het koopcontract hebt gezet. Zo ben je verzekerd van de beste prijs en hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele juridische haken en ogen die aan de koop van een woning kunnen zitten.

Wonen in Dongen

Dongen is een centraal gelegen gemeente in het Bourgondische Hart van Noord-Brabant waar ruim 25 duizend mensen wonen. In het karakteristieke dorp vind je onder andere bijzondere kerken, prachtige dorpsgezichten en veel groen. Verder is Dongen ook erg geschikt voor kinderen om op te groeien. Er is een ruim aanbod aan basisscholen en er is ook een middelbare school gevestigd. Dongen is vanaf de A27 eenvoudig bereikbaar en grote steden als Tilburg en Breda liggen op een steenworp afstand. Ben je op zoek naar een woning in Dongen of juist een appartement in Dongen? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze makelaars!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Dongen en wil je meer weten over de lokale huizenmarkt? Of zoek je deskundige begeleiding voor de verkoop van een woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

"Het team is deskundig, betrokken en vernieuwend."