Van den Bosch als aankoopmakelaar

Met aandacht voor advies

Wil je een woning kopen, dan kies je voor de expertise van Van den Bosch makelaars. Omdat wij het spel dagelijks spelen, kennen we de markt op ons duimpje. Van begin af aan begeleiden wij je tijdens het kopen van de woning. Geen detail wordt daarbij vergeten. Vanaf de keuze van de woning tot en met – zo gewenst – de verhuizing.

Waarom een makelaar in de arm nemen?

 1. De makelaar heeft kennis van de woningmarkt, evenals van de woonomgeving (buurt). Hij doet onderzoek naar bv. vervuilde grond, eventuele geluidsoverlast.
 2. Een makelaar heeft kennis van de staat van de woning en van juridische zaken, bv. ontbindende voorwaarden en doet onderzoek naar bestemmingsplan, erfdienstbaarheden.
 3. De makelaar regelt voor je een eventuele bouwtechnische keuring. Bouwkundige problemen zoals gebreken en achterstallig onderhoud kunnen namelijk tot hoge herstelkosten leiden.
 4. Onderhandelen over de koopprijs is een vak, laat dit aan een deskundige over. De makelaar behoedt je voor het betalen van een te hoge prijs door onwetendheid of ondeskundig onderhandelen.
 5. De makelaar onderhandelt niet alleen over de koopprijs, maar ook over de aanvullende voorwaarden, zoals roerende zaken en aanvaardingsdatum.
 6. De makelaar legt namens jou contact voor het financiële gedeelte.
 7. De makelaar regelt voor jou de taxatie in verband met de financiering.
 8. De makelaar controleert voor jou de koopovereenkomst, inspecteert de woning voor het transport en begeleidt je tijdens het transport bij de notaris.
 9. De makelaar is het aanspreekpunt tijdens het gehele kooptraject, maar ook na het transport van de woning.
 10. Met een opdracht tot koopbemiddeling bespaar je tijd.
 11. De makelaar verdient zichzelf terug en zorgt ervoor dat je veilig en zonder problemen een goede koop doet.

Koopbemiddeling via Van den Bosch makelaars

De makelaar begeleidt en adviseert je tijdens het gehele proces van de koop van een woning, je kiest hiermee voor zekerheid, betrouwbaarheid en veiligheid. De door jou ingeschakelde makelaar zal je belangen optimaal behartigen, zowel tijdens de koopbemiddeling als na afloop. Hij bespaart je kosten en tijd en zorgt ervoor dat je veilig, voor de beste prijs en zonder problemen een goede koop doet.

Wat zijn de eisen die de gemiddelde koper in Dongen aan zijn woning stelt?

 • Een centrale ligging, dichtbij voorzieningen en uitvalswegen
 • Goede buurt
 • Gunstige zonligging
 • Instapklare woning
 • Grote woonkeuken (of mogelijkheid om die te creëren)
 • Minimaal 3 slaapkamers