Onze partners

Alles onder één dak

Van den Bosch makelaars weten alles van makelaardij. De aan- en verkoop van woningen. Met alle spelregels. Dat is onze expertise. Van den Bosch makelaars is daarom een samenwerking aangegaan met De Hypotheekshop Dongen.

De Hypotheekshop

De Hypotheekshop is al jaren een vertrouwd gezicht in de Mgr Poelsstraat in Dongen. Voorheen gevestigd op nummer 9. Vanaf december 2015 op nummer 1a bij Van den Bosch makelaars.

De Hypotheekshop Dongen is aangesloten bij Nederlands grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van hypotheken. De Hypotheekshop is er niet alleen voor de advisering van de hypotheek, maar ook voor alle andere financiële, fiscale en verzekeringsoplossingen. Niet voor niets is de Hypotheekshop in het verleden al diverse keren uitgeroepen tot beste financiële dienstverlener en adviesorganisatie van het jaar.

Wil je ook onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies; persoonlijke en professionele begeleiding; duidelijkheid over kosten en werkzaamheden maar ook gewoon de laagste maandlast? Dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Het team van de Hypotheekshop is je graag van dienst.

"De Hypotheekshop is al jaren een vertrouwd gezicht in Dongen."