Woning Dongen

Enthousiaste makelaar waar de klant altijd centraal staat

Ben je op zoek naar een woning in Dongen of denk je er aan je woning te verkopen? Van den Bosch makelaars is dé partij voor de verkoop of koop van een huis in de regio Dongen. Maar ook als je geen woning verkoopt of koopt via Van den Bosch makelaars helpen we je graag. Want waarom zou je geen gebruik maken van onze expertise in taxaties of van onze gratis waardebepaling die snel inzicht biedt in de waarde van je huis?

Een woning kopen in Dongen

Je wilt een woning kopen in Dongen, maar je weet niet waar je moet beginnen met kijken. Dán ben je bij Van den Bosch Makelaars aan het juiste adres. Samen met jou gaan we  op zoek naar jouw droomhuis! Omdat wij het spel dagelijks spelen, kennen we de markt op ons duimpje. Van begin af aan begeleiden wij je tijdens het kopen van de woning. Geen detail wordt daarbij vergeten. Wij ontzorgen je graag van A tot Z!

Gratis waardebepaling van uw woning in Dongen

Met de steeds veranderende woningmarkt is het mogelijk dat je woning een andere waarde heeft dan enkele jaren geleden. Wil je jouw woning in Dongen verkopen, of ben je benieuwd naar wat je woning waard is? En wil je zicht op wat je voor je woning zou kunnen vragen, maar ook een realistisch idee van je kansen op de huidige huizenmarkt? Vraag dan bij ons een gratis waardebepaling aan. Je kunt deze geheel vrijblijvend aanvragen. Onderdelen als het bouwjaar, het oppervlak, de ligging en de afwerking zijn natuurlijk van belang bij het bepalen van de waarde van je woning.

Waarom wonen in Dongen

Makelaar in Dongen

Kom gerust eens langs bij ons kantoor aan de Mgr. Poelsstraat 1A in Dongen.

Waarom is het fijn om in Dongen te wonen? Dongen ligt centraal in Noord-Brabant en is sfeervol dorp met een rijk verenigingsleven. Het dorp heeft meerdere basisscholen en een middelbare school, wat Dongen een ideale plek maakt voor gezinnen. Daarnaast beschikt Dongen over een kerk en veel natuur in haar directe omgeving. Tal van prachtige wandelroutes bevinden zich op korte afstand. Ook is Dongen makkelijk te bereiken vanaf Tilburg en Breda via de A27.

Ben je enthousiast geworden over wonen in Dongen, of zou je ons graag nog wat vragen stellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Met onze jaren aan ervaring zijn wij helemaal thuis in de Dongense woningmarkt.

Bent u enthousiast geworden over wonen in Dongen, of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Met onze jaren aan ervaring zijn wij helemaal thuis in de Dongense woningmarkt.

Een woning verkopen in Dongen

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij het verkopen van je woning. Sinds 1992 is Van den Bosch makelaars reeds actief op de woningmarkt in Dongen. Met behulp van onze jaren aan ervaring en kennis van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt kunnen wij je gemakkelijk helpen bij het verkoopproces van je woning.

Van den Bosch makelaars is de makelaar die werkt. Letterlijk, want we werken hard om je huis te verkopen. Zo weten we wie op zoek is naar een nieuw huis. Met die mensen nemen we natuurlijk contact op. We ‘missen’ hierdoor geen enkele potentiële koper.

Wij zorgen dat je voor winst gaat! Je woning krijgt de aandacht die het verdient. Daar zetten wij ons voor in. Door middel van social media, zoals Facebook, Instagram en Twitter. Maar ook op internet via Funda en onze eigen website. Die actieve bemiddeling levert je de beste resultaten op. Onze ervaring en onze vakkennis staan daar borg voor. De Makelaar van Dongen, Tilburg en Reeshof.

Bent u enthousiast geworden over wonen in Dongen, of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Met onze jaren aan ervaring zijn wij helemaal thuis in de Dongense woningmarkt. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

"Het team is deskundig, betrokken en vernieuwend."