Alle makelaar expertises in huis

Aan- en verkoop, taxaties en waardebepaling

Van den Bosch makelaars is dé partij voor de verkoop of koop van een huis in de regio Dongen en Tilburg. Maar ook als je geen woning verkoopt of koopt via Van den Bosch makelaars helpen we je graag. Want waarom zou je geen gebruik maken van onze expertise in taxaties of van onze gratis waardebepaling die snel inzicht biedt in de waarde van je huis?

Wat is mijn huis waard?

Kom er direct achter via Whatsapp, bel
of vul het waardeformulier in >

De expertises van Van den Bosch makelaars

Nummer 1

Aankoop

Wil je een woning kopen, dan kies je voor de expertise van Van den Bosch makelaars. Omdat wij het spel dagelijks spelen, kennen we de markt op ons duimpje. Van begin af aan begeleiden wij je tijdens het kopen van de woning.

Nummer 2

Verkoop

Van den Bosch makelaars is de makelaar die werkt. Letterlijk, want we werken hard om je huis te verkopen. Zo weten we wie op zoek is naar een nieuw huis. Met die mensen nemen we natuurlijk contact op. We ‘missen’ hierdoor geen enkele potentiële koper.

Nummer 3

Taxaties

Bij het kopen van onroerend goed zijn veel partijen in het spel. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper. Maar ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. Allemaal willen ze weten wat de waarde is.

Nummer 4

Gratis waardebepaling

Er zijn verschillende redenen waarom je wilt weten wat je huis waard is. Bijvoorbeeld omdat je wil verhuizen, interesse hebt in een nieuwbouwproject, een extra hypotheek wilt. Of gewoon omdat je nieuwsgierig bent.

Dus of je nu opzoek bent naar een makelaar in Tilburg, specifiek een makelaar in de Reeshof of een Makelaar in Dongen. Bij van den Bosch Makelaars bent u altijd aan het juiste adres.