Makelaar Reeshof

Verzekerd van het beste resultaat

Van den Bosch makelaars is dé makelaar in de Reeshof voor de koop en verkoop van woningen, appartementen en bedrijfspanden. Wij weten precies wat er nodig is om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze ervaren makelaars gaan samen met jou voor het beste resultaat!

Je huis verkopen in de Reeshof

Heb jij een huis in de Reeshof dat je wil verkopen? Dan is Van den Bosch makelaars je graag van dienst. Wij begeleiden je bij het volledige verkoopproces en zorgen ervoor dat voor jou van begin tot eind alles duidelijk is. Voor het onder de aandacht brengen van de woning maken wij actief gebruik van social media als Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast benutten we natuurlijk ook de kracht van Funda en onze eigen website. Verder weten wij als deskundige verkoopmakelaar altijd precies wie er op zoek is naar een huis in de Reeshof. Deze potentiële kopers brengen we direct op de hoogte van de verkoop van een nieuwe woning. Zodoende zorgen we er samen met jou voor dat een huis in korte tijd en voor het beste resultaat wordt verkocht. Wist u dat we ook actief zijn als Makelaar in Tilburg?

Gratis waardebepaling

Heb je nog niet de stap gemaakt om je huis te verkopen maar ben je wel benieuwd wat je huis waard is? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen wij je hoe de waarde van een woning tot stand komt. Dat hangt bijvoorbeeld af van de grootte, afwerking, bouwjaar, ligging en omgeving van het huis. Vervolgens geven we natuurlijk ook aan wat jouw woning waard is.

Een woning kopen in de Reeshof

Makelaar in de Reeshof

Kom gerust eens langs bij ons kantoor aan de Ketelhavenstraat 93 in de Reeshof.

Ben jij juist op zoek naar een woning in de Reeshof en heb je daarbij professionele hulp nodig? Ook dan kun je uitstekend terecht bij Van den Bosch makelaars. Onze ervaren makelaars staan jou bij vanaf de keuze van de woning tot de daadwerkelijke verhuizing. Door onze kennis van de woningmarkt en van juridische zaken zorgen wij ervoor dat we voor jou altijd veilig en zonder problemen de beste prijs kunnen regelen. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat we onze klanten zoveel mogelijk tijd en kosten kunnen besparen. Dat is de service van een specialist.

Wonen in de Reeshof

De Reeshof is een stadsdeel aan de westkant van Tilburg. In 1980 werden de eerste woningen gebouwd en inmiddels wonen er ongeveer 50.000 mensen in het stadsdeel. Het stadsdeel wordt omringd door drie natuurgebieden en ook in de Reeshof zelf is er veel groen aanwezig. Verder zijn alle voorzieningen aanwezig en is het een ideale plek voor kinderen om op te groeien.

Wil je meer informatie over wonen of werken in de Reeshof of elders in Tilburg? Ben je op zoek naar een woning in Tilburg Reeshof of juist een appartement in Tilburg Reeshof? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze makelaars!

"Enthousiaste makelaars met veel kennis van de lokale huizenmarkt."