Appartement Dongen

Enthousiaste makelaar waar de klant altijd centraal staat

Ben je op zoek naar een appartement in Dongen? Met veel kennis en ervaring van de woningmarkt in Dongen helpen wij je graag met de zoektocht naar jouw ideale appartement.

Een appartement kopen in Dongen

Ben je op zoek naar een appartement in Dongen? Omdat wij het spel dagelijks spelen, kennen we de markt op ons duimpje. Van begin af aan begeleiden wij je tijdens het kopen van de woning. Geen detail wordt daarbij vergeten. Vanaf de keuze van de woning tot en met – zo gewenst – de verhuizing. Samen gaan wij op zoek naar appartementen die aansluiten bij jouw behoeften en wensen. We begeleiden je bij iedere stap van het proces, van het zoeken tot het tekenen van het contract. Daarnaast nemen wij de juridische zaken voor je uit handen. Volledig ontzorgen, dat is ons doel!

Gratis waardebepaling van uw appartement in Dongen

Ben je benieuwd naar de waarde van je appartement? Vraag dan een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan bij ons! Tijdens onze waardebepaling letten we op een aantal zaken, zoals onder andere het bouwjaar, de ligging, de woonoppervlakte en de afwerking. Dus ben je van plan om uw huis te verkopen of ben je gewoon benieuwd naar de waarde van je huis, vraag dan gerust een gratis waardebepaling bij ons aan!

Waarom wonen in Dongen

Makelaar in Dongen

Kom gerust eens langs bij ons kantoor aan de Mgr. Poelsstraat 1A in Dongen.

Wij krijgen vaker de vraag, waarom is het wonen in Dongen zo fijn? Dongen ligt centraal in Noord-Brabant en is sfeervol dorp met een rijk verenigingsleven. Het dorp heeft meerdere basisscholen en een middelbare school, wat het een ideale plek maakt voor gezinnen. Daarnaast beschikt Dongen over een kerk en veel natuur in haar directe omgeving. Tal van prachtige wandelroutes bevinden zich op korte afstand. Ook is Dongen makkelijk te bereiken vanaf Tilburg en Breda via de A27.

Ben je benieuwd hoe het is om te wonen in Dongen of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn al jaren werkzaam op de Dongense woning markt en woonachtig in Dongen en beantwoorden graag al je vragen.

Een appartement verkopen in Dongen

Er zijn verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden bij het verkopen van je appartement. Wij geven jouw appartement graag de aandacht die het verdient, daar zetten we ons voor in. We brengen het appartement onder de aandacht van potentiële kopers en door onze kennis en ervaring weten wij precies hoe we deze potentiële kopers het beste kunnen benaderen. Daarnaast maken we gebruik van online platformen zoals Instagram en Facebook om je appartement extra onder de aandacht te brengen. Ook worden tools als Funda ingezet om het appartement te promoten. Deze actieve bemiddeling levert je de beste resultaten op. Onze ervaring en onze vakkennis staan daar borg voor. De Makelaar van Dongen, Tilburg en Reeshof.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Dongen en wil je meer weten over de lokale huizenmarkt? Of zoek je deskundige begeleiding voor de verkoop van een appartement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

"Het team is deskundig, betrokken en vernieuwend."