Nieuwbouw

De makelaar in Dongen en Tilburg

Op zoek naar een nieuwbouwwoning ?

In opdracht van diverse ontwikkelaars hebben wij met regelmaat nieuwbouwprojecten in de verkoop.

Volg onze website voor meer informatie en de nieuwste ontwikkelingen.

 

Graag voeren wij voor je de gratis nieuwbouw check uit.

  • Gratis advisering als onafhankelijk aankoopmakelaar
  • Gratis waardebepaling huidige woning
  • Gratis financiële check nieuwbouw

Informeer naar de mogelijkheden.

Wonen in de Pastorie | Sint Josephstraat | Dongen

 

De Pastorie | Zeven luxe appartementen in hartje Dongen!

Wonen in de Pastorie:
Rustig en zeer compleet wonen op een gezegende plek in het centrum van Dongen. Dat is binnenkort mogelijk in De Pastorie, een bijzonder woonproject waarbinnen cultuurhistorisch erfgoed en moderne architectuur elkaar ontmoeten. Wonen in De Pastorie is wonen met betekenis.

Zeven appartementen:
De “oude” Sint Josephpastorie (1907) ondergaat een respectabele metamorfose en zal ruimte bieden aan zeven luxe appartementen met elk een tuin of terras. De appartementen zijn geschikt voor 1, 2 of meer personen. De woonoppervlakten variëren van 55 m2 tot 118 m2.

Zelfstandig, maar niet alleen:
Wonen in De Pastorie is voor wie wil genieten van een gevoel van vrijheid en comfort. En tegelijkertijd de geborgenheid zoekt van wonen in een appartementengebouw.

Voor de uitgebreide brochure én beschikbare appartementen kun je telefonisch contact opnemen met ons (0162-321616) of loop gerust eens binnen op ons kantoor aan de Mgr. Poelsstraat 1a te Dongen. Wij informeren je graag verder over de mogelijkheden.

 

Wonen zonder (financiële) zorgen
Floris’ Hand helpt je graag verder met je hypotheek als starter of doorstromer. Misschien wil je weten of het kopen haalbaar is. Maar ook vragen als “hoe je meerwerk financiert”, “hoe je dubbele maandlasten voorkomt” of “hoe je overwaarde optimaal benut” kunnen ze voor je beantwoorden.

Herenhuizen Elro | Sint Josephstraat | Dongen

 

Wonen met karakter, hart voor historie!

De kans om te wonen op een karakteristiek plekje in Dongen komt niet zo vaak voorbij. Nu dient er zich echter weer een unieke mogelijkheid aan: ‘Project Elro locatie’. Een te mooie kans om te laten liggen.

De karakteristieke gevel van het pand van Elro aan de St. Josephstraat staat op het netvlies van vele Dongenaren en is niet weg te denken uit het straatbeeld Een stukje industrieel erfgoed waar Dongen trots op is. Ondernemer David van Brakel dacht er net zo over, hij nam architect Leon Siemons, een geboren en getogen Dongenaar, in de arm en samen geven zij de voormalige snackfabriek, een eeuw geleden gestart als schoenfabriek, een nieuw leven.

Momenteel staan de herenhuizen in optie. Heb je toch interesse, laat het ons dan zeker weten zodat wij je gegevens beschikbaar hebben mocht er woning beschikbaar komen!

Rosariopark | Dongen

 

*** START VERKOOP 4 APRIL ***
VRAAG NU ALVAST DE BROCHURE AAN!

Op zaterdag 4 april zal in aangepaste vorm gestart worden met de verkoop van de 19 woningen/appartementen aan het Rosariopark te Dongen. Inmiddels zijn de verkoopprijzen vastgesteld en kunnen wij je de eerste vanaf-prijzen melden. Een volledige prijslijst met alle verkoopprijzen, per bouwnummer, is vanaf 4 april beschikbaar.

– APPARTEMENTEN vanaf € 305.000,-
– TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN vanaf € 359.500,-
– VRIJSTAANDE WONINGEN vanaf € 459.500,-
– PENTHOUSES vanaf € 539.500,-
Alle prijzen zijn vrij op naam.

VERKOOPPROCEDURE 🏡
Vanaf vandaag staat de nieuwe projectwebsite online: www.Rosariopark.nl. Op deze website kun je nu alvast de brochure aanvragen door het formulier volledig in te vullen. Als je uiterlijk op vrijdag 3 april de brochure hebt aangevraagd via de website, ontvang je deze op zaterdag 4 april per post óf in je mailbox.

Vanaf maandag 6 april kun je de brochure en overige verkoopdocumentatie ook per mail (m@kelaar.com) of telefonisch (0162-321616) via ons kantoor opvragen.

 

 

WhatsApp chat