Nieuwbouw

De makelaar in Dongen en Tilburg

Op zoek naar een nieuwbouwwoning ?

In opdracht van diverse ontwikkelaars hebben wij met regelmaat nieuwbouwprojecten in de verkoop.

Volg onze website voor meer informatie en de nieuwste ontwikkelingen.

 

Graag voeren wij voor je de gratis nieuwbouw check uit.

  • Gratis advisering als onafhankelijk aankoopmakelaar
  • Gratis waardebepaling huidige woning
  • Gratis financiële check nieuwbouw

Informeer naar de mogelijkheden.

Achter de Banken | Dongen

START VERKOOP DRIVE-THRU
Datum: 19 december a.s.
Locatie: Hoge Ham 87, Dongen

Op zaterdag 19 december start de verkoop van de 10 bungalows en 6 appartementen Achter de Banken. Tussen 10:00 en 13:00 uur kunt u door de Drive-Thru aan de Hoge Ham 87 te Dongen uw verkoopdocumentatie afhalen. Voor het reserveren van een tijdvak en voor meer informatie over de start verkoop verwijzen wij u naar de projectwebsite.

ACHTER DE BANKEN
Aan de Hoge Ham en achter de Minister Aalberselaan is De Bunte Vastgoed bezig met de herontwikkeling van het binnengebied ‘Achter de Banken’. Het nieuwbouwplan bestaat uit de ontwikkeling van 6 appartementen en 10 levensloopbestendige bungalows.

Tussen de huidige Rabobank en de ABN Amro komt er een kleinschalig appartementencomplex met 6 appartementen. De ruime drie-kamer-appartementen kijken uit over de Hoge Ham en op de begane grond hebben beide appartementen een tuin aan het binnenterrein.

Op het binnenterrein komen 10 levensloopbestendige bungalows. Het worden vrijstaande- en vrijstaand-geschakelde bungalows met mooie tuinen en een slaap- en badkamer op de begane grond. Daarnaast heeft elke woning één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. In het openbaar gebied tussen de woningen worden tevens voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd voor de bezoekers en een tweede auto.

SCHRIJF U NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Heeft u interesse in een bungalow of appartement ‘Achter de Banken’? Via de projectwebsite kunt u de verkoopdocumentatie opvragen en zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Voor vragen kunt u contact opnemen met het verkoopteam.

https://www.debunte.nl/projectwebsite/achterdebanken/aanmelden

WELKOM IN DONGEN
De Gemeente Dongen bestaat sinds 1 januari 1997 uit de hoofdplaats Dongen, het landelijk gelegen dorp ’s-Gravenmoer en de kleine, groene kernen Dongen-Vaart en Klein-Dongen. Het dorp ligt in midden het Bourgondisch Hart van Brabant en is ideaal gelegen in de driehoek Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch, vlakbij de uitvalswegen als de A27 en de A59. Op zo’n 7 kilometer afstand vind je de Efteling en Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Ook dicht bij zijn de Biesbosch en de vestingsteden Geertruidenberg en Heusden.

In Dongen is er altijd iets te beleven. De gemeente Dongen telt ruim 25.000 inwoners en kent een rijk verenigingsleven, met als hoogtepunt de jaarlijkse Zomerspelen, waar jaarlijks bijna 3.000 kinderen aan deelnemen. Daarnaast zijn er volop bezienswaardigheden te vinden in Dongen. Mooie kerken, monumenten villa’s, herenhuizen en prachtige dorpsgezichten kom je tegen in het dorp.

LEKKER DICHTBIJ
Het centrum van Dongen bevindt zich op loopafstand van uw nieuwe woning op het Rosariopark. Aan onder andere de Hoge Ham en op het Looiersplein vind u een grote diversiteit aan winkels en horecagelegen. Daarnaast kunt u elke dag terecht bij de sociaal-culturele ontmoetingsplek De Cammeleur voor bijvoorbeeld theatervoorstellingen of cursussen en workshops.

ONDERWIJS
Op het gebied van onderwijs zijn er vele mogelijkheden in Dongen. Zo zijn er diverse basisscholen in het dorp en kunnen uw kinderen terecht bij het Cambreur College voor onderwijs aan het VMBO tot tweetalig VWO.

ETEN EN DRINKEN
In Dongen hoef je nooit lang te zoeken om een gezellige eet- of drinkgelegenheid te vinden. Van culinaire hoogstandjes tot lekkere snack en van bruin café tot grand café.

RECREATIE IN OVERVLOED
Wie van wandelen en fietsen houdt, wordt op zijn wenken bediend. Dongen is bij uitstek een gemeente om fietsen of wandelend te ontdekken. Via het wandel- en fietsknooppuntennetwerk plan je je eigen route en zal je verrast worden door de alle rust en de mooie omgeving.

SPORT EN ONTSPANNING
Ook op het gebied van sport zijn er volop mogelijkheden in Dongen. Zo zijn er in het dorp vele sportclubs aanwezig voor verschillende soorten sporten en is er een grote groep Dongenaren betrokken bij sportverenigingen, zowel actief sportend als aan de zijlijn.

Wonen in de Pastorie | Sint Josephstraat | Dongen

De Pastorie | Zeven luxe appartementen in hartje Dongen!

Wonen in de Pastorie:
Rustig en zeer compleet wonen op een gezegende plek in het centrum van Dongen. Dat is binnenkort mogelijk in De Pastorie, een bijzonder woonproject waarbinnen cultuurhistorisch erfgoed en moderne architectuur elkaar ontmoeten. Wonen in De Pastorie is wonen met betekenis.

Zeven appartementen:
De “oude” Sint Josephpastorie (1907) ondergaat een respectabele metamorfose en zal ruimte bieden aan zeven luxe appartementen met elk een tuin of terras. De appartementen zijn geschikt voor 1, 2 of meer personen. De woonoppervlakten variëren van 55 m2 tot 118 m2.

Zelfstandig, maar niet alleen:
Wonen in De Pastorie is voor wie wil genieten van een gevoel van vrijheid en comfort. En tegelijkertijd de geborgenheid zoekt van wonen in een appartementengebouw.

Er is nog één appartementen beschikbaar! Voor de uitgebreide brochure kun je telefonisch contact opnemen met ons (0162-321616) of loop gerust eens binnen op ons kantoor aan de Mgr. Poelsstraat 1a te Dongen. Wij informeren je graag verder over de mogelijkheden.

 

Wonen zonder (financiële) zorgen
Floris’ Hand helpt je graag verder met je hypotheek als starter of doorstromer. Misschien wil je weten of het kopen haalbaar is. Maar ook vragen als “hoe je meerwerk financiert”, “hoe je dubbele maandlasten voorkomt” of “hoe je overwaarde optimaal benut” kunnen ze voor je beantwoorden.

WhatsApp chat