Nieuwbouw

De makelaar in Dongen en Tilburg

Op zoek naar een nieuwbouwwoning ?

In opdracht van diverse ontwikkelaars hebben wij met regelmaat nieuwbouwprojecten in de verkoop.

Volg onze website voor meer informatie en de nieuwste ontwikkelingen.

 

Graag voeren wij voor je de gratis nieuwbouw check uit.

  • Gratis advisering als onafhankelijk aankoopmakelaar
  • Gratis waardebepaling huidige woning
  • Gratis financiële check nieuwbouw

Informeer naar de mogelijkheden.

De Bibliothecaris | Dongen

NOG ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR !

Wonen in een schitterend appartement van het nieuwbouwproject ‘De Bibliothecaris’ aan de Mgr. Schaepmanlaan te Dongen? Dan is dit uw kans!

Moeskops’ Bouwbedrijf B.V. uit Bergeijk ontwikkelt in de oude bibliotheek aan de Mgr. Schaepmanlaan te Dongen 23 luxe appartementen met een eigen berging op de begane grond en met parkeren op eigen terrein. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

De Bibliothecaris is gelegen in het centrum met in de directe omgeving de aanwezigheid van basisscholen, middelbare scholen, diverse supermarkten en winkels die op loopafstand makkelijk te bereiken zijn. Vanuit het centrum rijdt u naar de randweg van Dongen waarna er verschillende richtingen te kiezen zijn. Voor sportieve mensen is er het overdekte zwembad ‘De Vennen’ met moderne fitness gelegenheid en een sauna. Tegenover het zwembad ligt het bospark ‘De Bergen’ wat zich kenmerkt door de zandverstuiving en de heuvels, ideaal om te wandelen of voor kinderen om er te spelen.
Wonen in ‘De Bibliothecaris’ zou zomaar een nieuw hoofdstuk in uw leven kunnen zijn.

In ‘De Bibliothecaris’ worden riante 3-kamer- en 4-kamer appartementen gerealiseerd die een prachtig uitzicht bieden op de Mgr. Schaepmanlaan of een fraai uitzicht hebben op het Hertenveld.

Verkoopprijzen zijn variëren vanaf € 325.000,- tot € 669.000,- vrij op naam.

Dit project wordt collegiaal te koop aangeboden met Kanters Garantiemakelaars, Mgr. Poelsstraat 9, 5103 BD te Dongen, telefoonnummer 0162 – 31 55 51. Voor meer informatie neem contact op met een van de verkopend makelaarskantoren.

WhatsApp chat