Makelaar Tilburg

Ervaren makelaar met kennis van de lokale huizenmarkt in Tilburg

Ben je op zoek naar een makelaar in Tilburg voor de koop of verkoop van een appartement, woning of bedrijfspand? Dan zijn onze ervaren en enthousiaste makelaars in Tilburg jou graag van dienst. Bij Van den Bosch makelaars Tilburg weet je zeker dat je als klant centraal staat. Waar je ons ook voor inschakelt, samen met jou gaan we altijd voor een optimaal resultaat!

Makelaar Tilburg, wat is de waarde van mijn woning?

De huizenmarkt is al een tijdje bijzonder hectisch. Zeker in de grote steden is de woningwaarde de afgelopen periode enorm hard gestegen. In het tweede kwartaal van 2018 steeg de prijs van een woning in Tilburg in vergelijking met vorig jaar met 17,6 procent en dat is op Amsterdam na het hardst van heel Nederland. Voor een woning in Tilburg betaalde je een half jaar geleden gemiddeld € 266.000,-. Dat is voor kopers geen goed nieuws, maar voor huizenverkopers is het nu de ideale tijd om een woning van de hand te doen.

Ben jij benieuwd wat jouw woning in Tilburg waard is? Vraag dan bij ons een gratis waardebepaling aan. Onze makelaars in Tilburg kijken naar de grootte, afwerking, bouwjaar, ligging en andere kenmerken van de woning en geven jou op basis daarvan een indicatie van de verkoopprijs.

Van den Bosch makelaars Tilburg: Volledig ontzorgd bij de verkoop

Bij de verkoop van een woning of bedrijfspand in Tilburg komt best wel wat kijken. Door een makelaar in te schakelen die gespecialiseerd is in de regio Tilburg weet je zeker dat het volledige verkoopproces verloopt zoals jij het wil, zonder zorgen. Van den Bosch makelaar Tilburg ontzorgt je volledig. Ons team professionele makelaars zorgt ervoor dat een woning snel onder de aandacht gebracht wordt bij potentiële kopers wat in heel veel gevallen resulteert in een spoedige verkoop.

Om je woning onder de aandacht te brengen gebruik van Funda, onze eigen website en social media als Instagram, Facebook en Twitter. Vervolgens begeleiden onze makelaars je bij het verkooptraject totdat de handtekeningen onder het contract zijn opgedroogd. Gebruikmakend van ons uitgebreide regionale netwerk in Tilburg kunnen we in korte tijd het best mogelijke resultaat bereiken. Ben je opzoek naar een makelaar in Tilburg? Dan ben je bij van den Bosch Makelaars aan het juiste adres.

Vind jouw droomwoning in de regio Tilburg, wij als makelaars helpen je graag

Van den Bosch makelaars - Tilburg

Kom gerust eens langs bij ons kantoor aan de Ketelhavenstraat 93 in Tilburg.

Wil je graag een woning kopen in Tilburg, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan kun je uitstekend terecht bij Van den Bosch makelaars Tilburg. Wij zijn dag in dag uit bezig met de koop en verkoop van huizen in Tilburg en weten daardoor altijd precies wat er speelt. Samen met jou gaan we op zoek naar de woning die voldoet aan al jouw eisen en wensen. Als we jouw droomwoning gevonden hebben wordt je daarna tijdens het volledige koopproces door ons persoonlijk begeleid. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk de beste prijs voor de woning betaalt en hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele juridische of administratieve zaken. Dat is de service van een betrokken makelaar te Tilburg!

Heerlijk wonen in Tilburg

Tilburg is een gezellige stad in Noord-Brabant en staat in de top 10 van grootste Nederlandse steden. Zodoende is er in het grote stadscentrum altijd wat te doen en in Tilburg hoef jij je nooit te vervelen. Verder zijn er verschillende stadsparken en ligt Tilburg op een steenworp afstand van diverse kleine en grote natuurgebieden in Midden-Brabant. Kortom: Tilburg is een heerlijke stad om te wonen.

Wil jij meer weten over wonen in de Reeshof of een ander stadsdeel van Tilburg? Ben je op zoek naar een woning in Tilburg of juist een appartement in Tilburg? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze makelaars!

"Makelaars die samen met de klant altijd op zoek gaan naar een optimaal resultaat."

 

Onze makelaars in Tilburg staan voor je klaar

Voor zowel de koop als verkoop van je woning of bedrijfspand in de regio Tilburg staan onze makelaars voor je klaar. Wij houden van korte lijntjes en informeel contact. Daarnaast onderscheiden wij ons door een vernieuwende en heldere professionele benadering van jou vraagstuk waarbij ieder project als uniek wordt beschouwd. [/vc_column_text

Gratis waardebepaling in regio Tilburg

Wil je jouw huis verkopen en wil je weten hoe het in de markt ligt? Heb je verhuisplannen, of een huis op het oog en wil je weten wat je huidige woning op kan leveren? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de waarde van je huis? Dit soort vragen beantwoorden wij graag met onze gratis waarde bepaling van jouw woning in de regio Tilburg. In ons makelaarskantoor in Tilburg hebben we makelaars werkzaam met veel kennis over de regio Tilburg. Onze makelaars staan je graag te woord dus neem vooral vrijblijvend contact met ons op. Liever direct een waardebepaling aanvragen? Dat kan via onderstaande knop of doe een online check via de ‘Wat is mijn huis waard?’ tool.