Makelaar Tilburg

Ervaren makelaar met kennis van de lokale huizenmarkt

Ben je op zoek naar een makelaar in Tilburg voor de koop of verkoop van een appartement, woning of bedrijfspand? Dan zijn onze ervaren en enthousiaste makelaars jou graag van dienst. Bij Van den Bosch makelaars weet je zeker dat je als klant centraal staat. Waar je ons ook voor inschakelt, samen met jou gaan we altijd voor een optimaal resultaat!

Wat is de waarde van mijn woning in Tilburg?

De huizenmarkt is al een tijdje bijzonder hectisch. Zeker in de grote steden is de woningwaarde de afgelopen periode enorm hard gestegen. In het tweede kwartaal van 2018 steeg de prijs van een woning in Tilburg in vergelijking met vorig jaar met 17,6 procent en dat is op Amsterdam na het hardst van heel Nederland. Voor een woning in Tilburg betaalde je een half jaar geleden gemiddeld € 266.000,-. Dat is voor kopers geen goed nieuws, maar voor huizenverkopers is het nu de ideale tijd om een woning van de hand te doen.

Ben jij benieuwd wat jouw woning in Tilburg waard is? Vraag dan bij ons een gratis waardebepaling aan. Onze makelaars kijken naar de grootte, afwerking, bouwjaar, ligging en andere kenmerken van de woning en geven jou op basis daarvan een indicatie van de verkoopprijs.

Volledig ontzorgd bij de verkoop van jouw woning

Bij de verkoop van een woning of bedrijfspand in Tilburg komt best wel wat kijken. Door een specialist in te schakelen weet je zeker dat het volledige verkoopproces verloopt zoals jij het wil. Van den Bosch makelaars ontzorgt jou volledig. Ons team zorgt ervoor dat een woning snel onder de aandacht gebracht wordt bij potentiële kopers. Daarvoor maken we gebruik van Funda, onze eigen website en social media als Instagram, Facebook en Twitter. Vervolgens begeleiden we je bij het verkooptraject totdat de handtekeningen onder het contract zijn opgedroogd. Gebruikmakend van ons uitgebreide regionale netwerk kunnen we in korte tijd het best mogelijke resultaat bereiken.

Vind jouw droomwoning in de regio Tilburg

Van den Bosch makelaars - Tilburg

Kom gerust eens langs bij ons kantoor aan de Ketelhavenstraat 93 in Tilburg.

Wil je graag een woning kopen in Tilburg, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan kun je uitstekend terecht bij Van den Bosch makelaars. Wij zijn dag in dag uit bezig met de koop en verkoop van huizen in Tilburg en weten daardoor altijd precies wat er speelt. Samen met jou gaan we op zoek naar de woning die voldoet aan al jouw eisen en wensen. Als we jouw droomwoning gevonden hebben wordt je daarna tijdens het volledige koopproces door ons persoonlijk begeleid. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk de beste prijs voor de woning betaalt en hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele juridische of administratieve zaken. Dat is de service van een betrokken makelaar!

Heerlijk wonen in Tilburg

Tilburg is een gezellige stad in Noord-Brabant en staat in de top 10 van grootste Nederlandse steden. Zodoende is er in het grote stadscentrum altijd wat te doen en in Tilburg hoef jij je nooit te vervelen. Verder zijn er verschillende stadsparken en ligt Tilburg op een steenworp afstand van diverse kleine en grote natuurgebieden in Midden-Brabant. Kortom: Tilburg is een heerlijke stad om te wonen.

Wil jij meer weten over wonen in de Reeshof of een ander stadsdeel van Tilburg? Of ben je op zoek naar een professionele makelaar voor de koop of verkoop van jouw woning? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op.

"Makelaars die samen met de klant altijd op zoek gaan naar een optimaal resultaat."

 
WhatsApp chat