Gratis waardebepaling van je huis

Een onafhankelijk advies

Met een waardebepaling wordt de waarde van uw huis bepaald. Er zijn verschillende redenen waarom je wilt weten wat je huis waard is. Wat die reden ook is, bij van den Bosch Makelaars ben je aan het juiste adres voor een gratis waardebepaling en een onafhankelijk advies.

Wat is mijn huis waard?

Grootte, afwerking, ligging, omgeving, bouwjaar. Het zijn allemaal factoren die invloed hebben op de waarde van je woning. De makelaars van Van den Bosch vertellen je tijdens een persoonlijk gesprek hoe de waarde van je woning tot stand komt. Heb je concrete verkoopplannen, dan kan bijvoorbeeld ook de snelheid waarmee je je woning wilt verkopen een rol spelen. Een woning verkopen is immers altijd maatwerk.

Waardebepaling van je huis

Een waardebepaling is vooral erg interessant in de volgende situaties:

 • Je wil verhuizen en je bent benieuwd naar de verkoopwaarde van je huis
 • Je hebt interesse in een nieuwbouwproject
 • Je wil een extra hypotheek
 • Je bent benieuwd of je overwaarde op je woning hebt
 • Of je bent gewoon nieuwsgierig

Let wel op, een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Een waarde bepaling is een goed onderbouwde schatting op basis van verschillende factoren wat een heel goed beeld geeft van de waarde van een huis. Helaas is dit niet voldoende voor wanneer je een hypotheek wil aanvragen. Bij de aanvraag van een hypotheek wil de bank graag precies weten hoe het zit en dan is er een taxatierapport nodig.

Gratis waardebepaling

Vraag vandaag nog een gratis waardebepaling aan via het onderstaand formulier. Aanvragen kan ook door te bellen met 0162 32 16 16 of 013 203 6614 of loop gerust eens binnen bij ons op kantoor. Liever via WhatsApp? Volg dan de onderstaande stappen:

 1. Whatsapp “wat is mijn huis waard?” naar 0162 32 16 16.
 2. Stuur je naam en het adres van je huis.
 3. Stuur de reden van de waardebepaling.
 4. Wij nemen contact met je op.

Vul het formulier in voor een gratis waardebepaling

  "Het beste team voor de beste klanten"