Van den Bosch als verkoopmakelaar

Je woning krijgt de aandacht die het verdient

Van den Bosch makelaars is de makelaar die werkt. Letterlijk, want we werken hard om je huis te verkopen. Zo weten we wie op zoek is naar een nieuw huis. Met die mensen nemen we natuurlijk contact op. We ‘missen’ hierdoor geen enkele potentiële koper.

Verkoopbemiddeling

Van den Bosch makelaars zorgen dat je voor winst gaat! Je woning krijgt de aandacht die het verdient. Daar zetten wij ons voor in. Door middel van social media, zoals Facebook, Instagram en Twitter. Maar ook op internet via Funda en onze eigen website. Die actieve bemiddeling levert je de beste resultaten op. Onze ervaring en onze vakkennis staan daar borg voor.

Waardebepaling

Wil je zicht op wat je voor je woning zou kunnen vragen, maar ook een realistisch idee van je kansen op de huidige huizenmarkt? We horen graag je verwachtingen. Wat vindt je belangrijk en hoe kunnen wij daar het beste in voorzien? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor, bel of neem contact op via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een afspraak met je maken voor een gratis waardebepaling van je woning.

"Van den Bosch makelaars is de makelaar die wérkt"