's Gravenmoer – Vaartweg 82a - Van den Bosch makelaars

’s Gravenmoer – Vaartweg 82a

€ 649.000,- k.k.

Postcode
5109 RD
Garage
vrijstaand steen
kamers
8
Slaapkamers
5
Woon opp.
164 m2
Perceel opp.
598 m2
Type
vrijstaande woning
Inhoud
621 m3
Bouwjaar
1955
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Vaartweg 82a te ’s Gravenmoer

Zoekt u veel ruimte op een prachtige locatie aan de mooie Vaartweg? Wellicht is dit de woning die uw woonwens in vervulling laat gaan! Dit vrijstaande huis is namelijk voorzien van een royale woonkamer, vijf slaapkamers, twee badkamers en een grote garage!

INDELING

BEGANE GROND

De hal van deze woning bevindt zich aan de voorzijde en hier zijn de trapopgang en de meterkast gesitueerd. In de praktijk kom je binnen bij de zij-/achteringang, waar zich tevens het toilet en de eerste badkamer bevinden.

Vanuit hier bereikt u de keuken. Deze leefkeuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, te weten een groot gasfornuis met dubbele oven, afzuiginstallatie, vaatwasmachine en een koelkast. Vanuit de keuken heeft u eveneens toegang tot een behoorlijke kelder, ideaal voor extra provisie.

De royale woonkamer biedt zicht over zowel de voorgelegen Vaartweg als de achtertuin en wordt gekenmerkt door de prettige lichtinval vanuit meerdere zijden. In de woonkamer bevindt zich een houtkachel en via tuindeuren kan men naar het terras.

EERSTE VERDIEPING

De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de tweede badkamer (deze dient vervangen dan wel gemoderniseerd te worden). Alle slaapkamers beschikken over vaste kasten. Twee slaapkamers hebben een wastafel en de derde slaapkamer geeft toegang naar een plat dak.

TWEEDE VERDIEPING

De zolderverdieping is via een vaste trap bereikbaar en is verdeeld in twee royale slaapkamers.

TUIN

De zij- en achtertuin zijn bijzonder zonnig gelegen en geven veel privacy. Aan de achterzijde van het perceel is een ruime garage met daarnaast een grote terrasoverkapping. Tegen de achtergevel is een tweede terrasoverkapping gesitueerd. De garage biedt plaats aan meerdere auto’s.

BIJZONDERHEDEN

De woning is na de aankoop door de huidige bewoners in 2014 grondig gemoderniseerd. Zo zijn onder meer de keuken, badkamer op de begane grond en het toilet vernieuwd. Ook is de garage vergroot. Daarnaast is de woning voorzien van maarliefst 12 zonnepanelen, nieuwe radiatoren en het huis is na-geïsoleerd.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat