Dongen – Jan Willemenstraat 1C - Van den Bosch makelaars

Dongen – Jan Willemenstraat 1C

€ 565.000,- v.o.n.

Postcode
5103 AD
Garage
geen garage
kamers
4
Slaapkamers
3
Woon opp.
115 m2
Perceel opp.
118 m2
Type
geschakelde woning
Inhoud
365 m3
Bouwvorm
nieuwbouw
Soort
bungalow
ligging
in centrum
Deel deze woning op:

Omschrijving

HOOGENHOF DONGEN
In het centrum van Dongen maken de voormalige opslagloodsen van de HUBO Dongen plaats voor het kleinschalige nieuwbouwproject Hoogenhof Dongen!

Na sloop van de bestaande opstallen behorende bij de HUBO vestiging aan de Hoge Ham ontstaat een nieuw hofje welke ontsloten wordt aan de Jan Willemenstraat.

De bestaande parkeerplaatsen aan de Jan Willemenstraat worden opnieuw ingedeeld en aangelegd zodat aansluiting mogelijk gemaakt wordt met de nieuwe parkeerplaatsen gelegen aan de voorzijde van project Hoogenhof. Na realisatie zullen de parkeerplaatsen, rijbanen en overige inrichtingen overgaan in eigendom naar de Gemeente Dongen.

We starten met verkoop van de twee levensloopgeschikte woningen van het project “Hoogenhof” in Dongen.

WONING A.01
– Circa 115 m2 gebruiksoppervlakte;
– Oppervlakte kavel circa 126 m2;
– Volledig woonprogramma op de begane grond;
– Royale woonkamer met open keuken;
– Totaal drie ruime slaapkamers;
– Badkamer met inloopdouche en wastafel;
– Inpandige berging;
– Woning is rolstoeltoegankelijk;
– Fraaie patiotuin.

WONING A.02
– Circa 115 m2 gebruiksoppervlakte;
– Oppervlakte kavel circa 111 m2;
– Volledig woonprogramma op de begane grond;
– Royale woonkamer met open keuken;
– Totaal drie ruime slaapkamers;
– Badkamer met inloopdouche en wastafel;
– Inpandige berging;
– Woning is rolstoeltoegankelijk;
– Fraaie patiotuin.

Prijzen / verkoopinformatie
De verkoopprijs voor woning A.01 is vastgesteld op € 575.000,00 v.o.n. en voor woning A.02 is dit € 565.000,00 v.o.n.

Enthousiast geworden?
Alle geïnteresseerden kunnen vanaf 13 juni de verkoopdocumentatie in ontvangst nemen of digitaal aan vragen door een email te sturen. U ontvangt de brochure en het inschrijfformulier. De komende periode heeft u uiteraard de gelegenheid om alle verkoopdocumentatie uitgebreid te bestuderen.

Inschrijven
Wij hopen natuurlijk dat u enthousiast bent over het project en dat u belangstelling heeft in één van de twee bouwnummers. Deze belangstelling kunt u kenbaar maken door het inschrijfformulier volledig in te vullen en uiterlijk op vrijdag 28 juni om 17:30 uur in te leveren bij Van den Bosch makelaars, dit kan zowel schriftelijk als digitaal.

Wanneer bericht
Indien een bouwnummer aan u is toegewezen, wordt u hiervan op maandag 1 juli aan het einde van de middag telefonisch op de hoogte gesteld. Tijdens dit telefoongesprek plannen we graag een afspraak in voor een informatief gesprek met de makelaar.
In het persoonlijk gesprek informeren wij u over het project, uw woning en alle aspecten van het aankopen van een nieuwbouwwoning. Ook bespreken we de reserveringstermijn en spreken we af wanneer u definitief moet beslissen om de woning wel of niet aan te kopen. Doorgaans hanteren we hiervoor een termijn van maximaal 14 dagen.

Indien u na uw reserveringstermijn besloten heeft om tot aankoop van de woning over te gaan, zal er een tweede afspraak worden ingepland voor het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst.

Bent u op 1 juli niet gebeld, dan hebben wij voor u helaas geen bouwnummer kunnen reserveren. U zal in dat geval een email ontvangen.

Wij wensen u veel plezier toe met het doornemen van de brochure. Mocht u vragen hebben of nadere informatie wensen, neem gerust contact met ons op.

Link impressies: https://hilva.nl/portfolio/dongen-hoogenhof/

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

WhatsApp chat