Dongen – Lage Ham 186-190 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Lage Ham 186-190

€ 79,- per m2 p.j.

Postcode
5102 AE
Perceel oppervlakte
847 m2
Locatie
meubelboulevard, landelijk gebied, overig
Aanvaarding
in overleg
Soort Object
kantoorruimte
Oppervlakte kantoorruimte
1.000 m2
In units vanaf
9
Aantal lagen
2
Deel deze woning op:

Omschrijving

Welkom bij het BusinessPoint!

Kantoorruimte huren in Dongen
Kantoorruimte huren in de regio van Breda, Rijen, Tilburg, Waalwijk, Kaatsheuvel, Raamsdonksveer en Oosterhout kan in het BusinessPoint Dongen. Wij bieden verschillende kantoorruimtes vanaf 1 werkplek, 10 m2.
Door de centrale ligging ten opzichte van de A27 en de A59 is BusinessPoint Dongen de ideale locatie om te vestigen. Naast kantoorruimte bieden we ook flexwerkplekken, virtueel kantoor / postadres en het is mogelijk om een tijdelijk ruimte te huren, al vanaf een halve dag.

All-in Kantoorruimte
Met de keuze voor het BusinessPoint word je als ondernemer ontzorgd zodat een volledige focus op de core-business mogelijk is. Alles rondom het gebruik van werkruimte is geregeld. Post, koffie, thee, gekoeld water, internet, schoonmaak. Ook het gebruik van vergaderruimte is gefaciliteerd en vrij van gebruik. De kantoren zijn ingericht met bureaus en klaar voor gebruik. Plug en Play, 24/7 beschikbaar en gratis parkeren voor de deur. Volledig ontzorgd!
Kortlopende contracten
Als ondernemer wil je flexibel zijn, vrije keuzes kunnen maken en onafhankelijk zijn van langlopende contracten. Kantoor- of praktijkruimte is daarom beschikbaar met een huurovereenkomst vanaf 1 maand.

Vierkante meter prijs per jaar is ca 79,00 (kantoormeters + meters van gezamenlijke ruimtes). Bij een kantoorruimte is altijd een spreekkamer beschikbaar (te reserveren per 2 uur en is incl. de huurprijs).

We hebben lunch en diner mogelijkheid in het BusinessPoint. Daily on Point is onze horeca-exploitant. Zij zorgen dagelijks voor een verse lunch voor alle gebruikers van het BusinessPoint.

We bieden een vergaderaccommodatie aan: meerdere vergaderzalen waarbij uiteraard ook de lunch/diner wordt verzorgd.

Tarieven:

Flexwerkplek (met zit/sta bureau’s): onbeperkt flexen, dus 24/7: € 100,00 pm

Flexwerkplek + postadres: € 150,00 pm

Beperkt flexen (1 dag per week) + postadres: € 100,00 pm

Deze tarieven zijn excl. BTW, per maand en op basis van een kwartaalcontract (facturatie per kwartaal).
Borg is 1 kwartaal+btw.

Beschikbare kantoorruimtes met tarieven zijn gepubliceerd op website: https://businesspointdongen.nl/kantoorruimte

Bedrijvenpark Entrop
BusinessPoint is gevestigd op het bedrijvenpark Entrop, vernoemd naar Marinus Entrop, Brabants eerste autobouwer en oud-inwoner van ’s Gravenmoer. Ter ere van Entrop en de autoindustrie uit de 19e en 20e eeuw hebben de bedrijfsruimten in het BusinessPoint de naam van de historische automerken gekregen.

Contactgegevens:

BusinessPoint
Lage Ham 190-192 (Bedrijvenpark Entrop)
5102 AE DONGEN
Telefoon: 0162 – 769081
contact@businesspointdongen.nl

WhatsApp chat