Project Residentie Nassau Dongen

71 moderne en duurzame appartementen in Dongen

Nabij het stadscentrum van Dongen worden in een hoogwaardig appartementencomplex 71 zelfstandige woonappartementen gerealiseerd met een gezamenlijk dakterras op de 3e verdieping, een ruime binnentuin en een parktuin die dient als verbindingsstuk naar de achtergelegen woonwijk. Daarbij zijn er 128 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Project Residentie Nassau

Dongen

De Gemeente Dongen bestaat sinds 1 januari 1997 uit de hoofdplaats Dongen, het landelijk gelegen dorp ‘s-Gravenmoer en de kleine, groene kernen Dongen-Vaart en Klein-Dongen. Het dorp ligt in midden het Bourgondisch Hart van Brabant en is ideaal gelegen in de driehoek Tilburg, Breda en ‘s-Hertogenbosch, vlakbij de uitvalswegen als de A27 en de A59. Op zo’n 7 kilometer afstand vind je de Efteling en Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Ook dicht bij zijn de Biesbosch en de vestingsteden Geertruidenberg en Heusden.

In Dongen is er altijd iets te beleven. De gemeente Dongen telt ruim 26.000 inwoners en kent een rijk verenigingsleven, met als hoogtepunt de jaarlijkse Zomerspelen, waar jaarlijks bijna 3.000 kinderen aan deelnemen. Daarnaast zijn er volop bezienswaardigheden te vinden in Dongen. Mooie kerken, monumenten villa’s, herenhuizen en prachtige dorpsgezichten kom je tegen in het dorp.

Inschrijfperiode

Bent u enthousiast over het project? U kunt zich vrijblijvend inschrijven op de projectwebsite (residentienassau.nl) om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Inschrijven kan tot 31 maart 2023.

Heeft u inhoudelijke vragen over het project, neem dan gerust contact op met ons kantoor. Het betreft een samenwerking tussen Harthoorn Property Group, CIER architecten en Van den Bosch makelaars.

De 71 huurwoningen worden gerealiseerd door Harthoorn Property Group. Na het ontwerptraject en een intensieve samenwerking met diverse partijen is de onherroepelijke omgevingsvergunning verleend door de gemeente Dongen. Met de aanvang van de bouwwerkzaamheden wordt gestart in Q4 2022 en de verwachte oplevering van de woningen zal plaats vinden in Q4 2023.

De variatie is groot

In Residentie Nassau in Dongen bevinden zich 13 verschillende type appartementen.

  • Studio appartementen
  • Appartementen met 1 of 2 slaapkamers
  • De grote variërend van 37 m² tot en met 116 m²
  • Alle appartementen zijn voorzien van 2 parkeerplaatsen
  • Moderne keuken en badkamer inrichting
  • Digitale conciërge
  • Gezamenlijke binnentuin op de begane grond en een dakterras op de derde verdieping
  • Enkele appartementen zijn voorzien van een privé balkon, maar alle appartementen hebben standaard een Frans balkon