Tilburg – Zwaagerf 4

€ 995,- per maand

Postcode
5036 ZJ
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
3
Woon opp.
117 m2
Perceel opp.
138 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
424 m3
Bouwjaar
2020
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
Deel deze woning op:

Omschrijving

Zwaagerf 4 Tilburg

Tussenwoning in de nieuwbouwwijk Buitenhof Oost in Tilburg met nette keuken, badkamer, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, ruime zolderverdieping en tuin op het oosten. De woning heeft een gunstige ligging, binnen een kwartier fietsen bereik je het centrum van Tilburg.

Buitenhof Oost
Aan de westrand van Tilburg in het groene Koolhoven Buiten, ligt als een oase van actief en natuurlijk woonplezier, Buitenhof Oost. Prachtig ingebed in de Dongevallei: een uniek waterrijk natuurgebied. Bij de ontwikkeling van Buitenhof Oost is de waardevolle natuur – als zeldzaam fenomeen én uniek woonaspect – volledig meegenomen. Het resultaat is een wijk met een aanbod van prachtige woningen, die allemaal op een bijzondere manier besloten en weids wonen garanderen.

Indeling

Begane grond:

In de hal bevindt zich de meterkast, het gedeeltelijk betegelde toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar.

Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd, voorzien van een vaatwasser, koelkast, afzuigkap, inductie kookplaat en een combi-oven. Het grote raam tot aan de grond aan de voorzijde biedt niet alleen een mooi uitzicht op de omgeving, maar zorgt ook voor veel daglicht in de woning. De woonkamer grenst aan de achtertuin, welke via een loopdeur te bereiken is.

De gehele verdieping is afgewerkt met een donkere tegelvloer.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de geheel betegelde badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en een wastafel.

Tweede verdieping:

De ruime zolder kan dienst doen als extra slaapkamer, een hobbyruimte of als bergruimte.

Tuin:

De tuin is voorzien van een afscheiding en sierbestrating. Achter in de tuin is een houten berging gesitueerd, voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
– De woning is beschikbaar per 1 juli 2020;
– De huurprijs bedraagt € 995,- per maand.

Huurvoorwaarden- en condities:
– De huurperiode betreft maximaal 2 jaar;
– De huurprijs is exclusief het verbruik van gas/water/elektra;
– De huurprijs is inclusief servicekosten;
– Waarborgsom ter grootte van € 1.990,- (2 maanden huur);
– Huisdieren in overleg met verhuurder

Indien u in aanmerking wenst te komen voor een bezichtiging van deze woning, dient u van te voren een aanvraagformulier in te vullen en een kopie bij te sluiten van een geldig legitimatiebewijs, recente loonstrook van de afgelopen 3 maanden, een jaaropgaaf van het gehele afgelopen jaar en een werkgeversverklaring.

Indien aanvrager zelfstandige is, dient men een geldig legitimatiebewijs, een IB60 formulier, uittreksel Kamer van Koophandel en recente jaarcijfers bij te sluiten.

De verstrekte gegevens zullen door de verhuurder worden beoordeeld. Na verhuurder zijn uiteindelijke akkoord zal er een bezichtiging bij de woning plaatsvinden. De verhuurder zal hierbij aanwezig zijn. De door u verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld.

Aanvraagformulieren die niet volledig zijn ingevuld, getekend of waar noodzakelijke bijlagen ontbreken, worden niet in behandeling genomen.

WhatsApp chat