Tilburg – Laarstraat 39–41 - Van den Bosch makelaars

Tilburg – Laarstraat 39–41

€ 1.050.000,- k.k.

Postcode
5025 VJ
Perceel oppervlakte
885 m2
Aanvaarding
in overleg
Soort Object
belegging
Deel deze woning op:

Omschrijving

Unieke beleggingskans in het Hart van Tilburg

Wij bieden u een exclusieve gelegenheid om te investeren in een veelbelovend beleggingsobject aan de Laarstraat 39, 39a en 41 te Tilburg. Dit eigendom omvat een diversiteit aan ruimtes, waaronder een winkelruimte op de begane grond, een bovenwoning, een bovenwoning met een kamerverhuurvergunning en acht studio’s waarvan er zeven tot 1 september 2029 verhuurd kunnen worden op basis van een gedoogvergunning. Het object is omstreeks 1977 gebouwd.

KADASTRALE INFORMATIE
Gemeente: Tilburg
Sectie: Q
Nummers: 5259 en 5260
Grootte: 885 m²

BOUWKUNIDGE STAAT
In opdracht van verkoper is er per huisnummer een bouwkundig rapport opgemaakt. Hierin is de kwaliteit van het object vastgesteld. Deze bouwkundige rapporten zijn als bijlage aan deze verkoopinformatie toegevoegd.

ENERGIELABEL
Het energielabel heeft als doel aan te geven in hoeverre er voor een eigenaar / gebruiker nog mogelijkheden zijn om te besparen op energie, waarbij een A label weinig besparingsmogelijkheden betekent en G veel besparingsmogelijkheden.
Het energielabel is verplicht bij bouw, verkoop of verhuur van woningen en bij utiliteitsgebouwen. Een verhuurder hoeft alleen een energielabel te overhandigen bij de aanvang van een nieuw huurcontract.
De energielabels zijn als bijlage aan deze verkoopinformatie toegevoegd.

OPPERVLAKTE
Laarstraat 39
– Bovenwoning (maisonnette) ten behoeve van kamerverhuur van circa 204 m²

Laarstraat 39A
– Commerciële ruimte op de begane grond van circa 131 m²

Laarstraat 39-01 t/m 39-08
– 7 Studio’s op de begane grond van circa 27 m²
– 1 Studio op de begane grond van circa 31 m²

Laarstraat 41
– Bovenwoning (Maisonnette) van circa 153 m²

Genoemde oppervlaktematen en eventuele hoogte zijn bij benadering vastgesteld. Dit sluit verschillen in de meetuitkomsten daarom niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd: “wat u ziet is wat u koopt” en de objecteninformatie is van mindere prioriteit. Koper wordt/is in gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Meetrapportage is aanwezig.

HUURDERS
Winkelruimte Laarstraat 39a te Tilburg:
– Van Lieshout’s Bakkerijen B.V.

Bovenwoning Laarstraat 39 te Tilburg
– Deze Bovenwoning wordt verhuurd op basis van een kamerverhuurvergunning. De bovenwoning is verdeeld in een 5-tal kamers en een aantal gezamenlijke ruimten.

Studio’s Laarstraat 39-01 – 39-08 te Tilburg
– Achter het pand Laarstraat 39, 39a en 41 te Tilburg bevinden zich een 8-tal studio’s te bereiken middels de poort centraal in het gebouw. Deze studio’s worden verhuurd (thans voor bepaalde tijd 12 maanden) op basis van een gedoogvergunning. Deze vergunning is van toepassing op 39-01 t/m 39-07 loopt tot 1 september 2029. Deze studio’s mogen enkel gebruikt worden voor het huisvesten van studenten en per studio mag er 1 persoon zich huisvesten (geen gezin of meerdere personen).

Laarstraat 41 te Tilburg
– Deze bovenwoning wordt verhuurd aan twee personen. De bovenwoning is te bereiken middels een entree aan de linkerzijde van het object.

HUURPRIJS
– De totale huurprijs bedraagt thans € 90.360,-. Hier is de eventuele leegstand niet in meegenomen.

LOCATIE
Algemeen
Het beleggingsobject bevindt zich in een dynamische en opkomende wijk in Tilburg. De Laarstraat staat bekend om zijn bruisende sfeer, met een mix van lokale winkels, eetgelegenheden en diverse voorzieningen op loopafstand.

De wijk kenmerkt zich door zijn levendige karakter en trekt zowel lokale bewoners als studenten aan, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor diverse doelgroepen.

Bereikbaarheid
De centrale ligging van dit beleggingsobject zorgt voor uitstekende bereikbaarheid. Openbaar vervoer, zoals bus- en treinstations, zijn nabijgelegen, en de belangrijkste verbindingswegen zijn gemakkelijk te bereiken. Dit maakt het object niet alleen aantrekkelijk voor huurders, maar ook voor potentiële kopers in de toekomst.

Parkeren
Er zijn geen parkeerplaatsen op eigen terrein. Er is voldoende parkeergelegenheid in het openbaar gebied.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan Oude Stad Zuidwest 2016 onherroepelijk vastgesteld op 9 november 2017 geeft een bestemming Gemengd Lint, functie-aanduiding Detailhandel. (De toelichting Gemend Lint in de bijlagen).

Het volledige bestemmingsplan is in zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

VERKOOPPROCES
Per mail kan de verkoopinformatie opgevraagd worden.

Uitgangspunt hierbij is de gestelde vraagprijs als richtprijs en denkrichting voor het doen van een bod. Het staat een kandidaat-koper vrij om deze richtprijs, of lager of hoger te bieden.

Aanvullend zijn er desgewenst voorwaarden te stellen, te denken valt dan aan:
– Een voorbehoud maken -met daar een termijn aan gekoppeld- voor financiering of bouwkundige inspectie.

De verkoper behoudt zich het recht van beraad voor en zal alle door een kandidaat-koper gestelde voorwaarden afwegen alvorens tot gunning te komen.

Aanvaarding / oplevering
Het object is op korte termijn te aanvaarden/beschikbaar en zal in eigendom worden overgedragen “As is where is”.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, te storten bij de instrumenterend notaris uiterlijk 21 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Notaris
Door koper te kiezen.

BTW
De herzieningstermijn is afgelopen, er is geen sprake van een met BTW belaste levering.

Het bovenstaande betreft geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Verkoper en zijn makelaar kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

Vermelde informatie in deze brochure is ons inziens uit betrouwbare bron verkregen en met de grootste zorgvuldigheid opgesteld. Van den Bosch makelaars aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens die vrijblijvend worden verstrekt aan mogelijk meerdere partijen tegelijkertijd. Dit is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot de start van een onderhandeling. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor dat onze opdrachtgever hieraan zijn goedkeuring dient te verlenen.

WhatsApp chat