Tilburg – Zwartvenseweg 72 - Van den Bosch makelaars

Tilburg – Zwartvenseweg 72

€ 295.000,- k.k.

Postcode
5044 PC
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
3
Woon opp.
95 m2
Inhoud
311 m3
Bouwjaar
1968
Bouwvorm
bestaande bouw
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Zwartvenseweg 72 te Tilburg

Op deze prachtige locatie nabij het Wandelbos mogen wij jullie dit verrassend grote maisonnette appartement aanbieden! Deze woning is gelegen op de vijfde en zesde verdieping van het gebouw en biedt heerlijk uitzicht over het achtergelegen Wandelbos. Er zijn drie (mogelijk 4) slaapkamers aanwezig, een recent vernieuwde badkamer, een keurige keuken en een ruime woonkamer.

Indeling:

Centrale, beveiligde entree met bellentableau, intercominstallatie, brievenbussen en toegang tot de bergingen, liftinstallatie en trappenhuis.

5e Verdieping:
Vanaf de galerij is de entree van de woning te bereiken. Hier bevinden zich de meterkast, een ruime trapkast en de trapopgang. Vanuit de hal heeft u toegang tot de keuken welke is voorzien van een vaste provisiekast, kookplaat en afzuiginstallatie. De overige apparatuur is losstaand. Achtereenvolgend is de royale woonkamer te bereiken, hier is voldoende plaats aan een flinke hoekbank en eettafel. Het balkon is voorzien van een zonnescherm en biedt weids uitzicht over het achtergelegen Wandelbos.

6e Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers (voorheen 4 kamers, doch eenvoudig te herstellen) en de moderne recent vernieuwde badkamer, die is ingericht met douche, toilet, wastafel en handoeken radiator. In een vaste kast op de slaapkamer is de boiler gesitueerd.

Berging en parkeren:
Eigen berging op de begane grond en vrije en royale parkeergelegenheid op het voorterrein.

Bijzonderheden:
– Het appartement is op de tweede verdieping voorzien van kunststof kozijnen;
– De maandelijkse VvE bijdrage bedraagt circa € 149,-;
– De badkamer, toilet, boiler, wand- en vloerafwerking zijn in 2020 vernieuwd.

Enthousiast geworden? Maak een afspraak met ons kantoor. Één van onze makelaars laat u het appartement graag zien!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

WhatsApp chat