Tilburg – Watertorenstraat 73

€ 225.000,- k.k.

Postcode
5038 NT
tuin
achtertuin
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
122 m2
Perceel opp.
201 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
353 m3
Bouwjaar
1933
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Watertorenstraat 73 te Tilburg

Sfeervolle jaren ‘30 tussenwoning binnen de ring van Tilburg. Deze woning is onder meer voorzien van een ruime woonkamer, drie kamers op de eerste verdieping en een middels vaste trap bereikbare tweede verdieping. De tuin is diep en biedt dankzij de diepte zowel zon als schaduw.
De Watertorenstraat is een kindvriendelijke straat waar slechts eenrichtingsverkeer toegestaan is. Parkeren doet u hier als bewoner met vergunning.

ENTREE
Middels de voortuin is de voordeur te bereiken. De hal biedt toegang tot de woonkamer en middels de trap tot de eerste verdieping.

WOONKAMER
De ruime ‘doorzon’ woonkamer is voldoende ruim voor zowel een zit- als eethoek en daarnaast voorzien van een erker aan de voorzijde, schuifpui aan de tuinzijde en vloerverwarming.

KEUKEN
Achter de woonkamer is de keuken gesitueerd. De keuken is momenteel uitgevoerd in een twee delige opstelling. Het aanrechtblad is voorzien van een oven, gootsteen en koelkast. Aan de overzijde is de gaskookplaat met afzuiginstallatie gesitueerd. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken en een diepe kelderkast. Tevens is de keuken voorzien van vloerverwarming.

BIJKEUKEN / TUSSENPORTAAL
Achter de keuken biedt een tussenportaal toegang tot de achtertuin en het toilet (waar eveneens de CV-combiketel is gesitueerd) en de badkamer.

BADKAMER
De badkamer is ondanks het relatief kleine oppervlak voorzien van alle gemakken. Te weten een douche cabine en een wastafel.

TUIN
De woning is zowel voorzien van een voor als achtertuin waarvan de achtertuin middels een afsluitbare achterom te bereiken is. De achtertuin is op het Noorden gelegen en onderhoudsvriendelijk bestraat. Daarnaast is er een houten tuinberging aanwezig.

EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot drie kamers waarvan twee ruime slaapkamers van circa 13m2 groot. Beide slaapkamers zijn eveneens voorzien van een vaste kast. Op de overloop is ook vaste kast aanwezig. Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken.

TWEEDE VERDIEPING
Deze verdieping is verdeeld in een voorzolder en vierde slaapkamer.

BIJZONDERHEDEN
– De kosten voor een parkeervergunning bedragen circa €15,- per maand.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat