Tilburg – Vierbundersweg 70 - Van den Bosch makelaars

Tilburg – Vierbundersweg 70

€ 895.000,- k.k.

Postcode
5047 TN
Garage
geen garage
kamers
7
Slaapkamers
5
Woon opp.
173 m2
Perceel opp.
15.430 m2
Type
vrijstaande woning
Inhoud
1.361 m3
Bouwjaar
1982
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Vierbundersweg 70 te Tilburg

Met veel plezier mogen wij u deze royale, vrijstaande woning op een zeer ruim perceel aanbieden! Bent u op zoek naar een solide basis om heerlijk vrij te woning of de mogelijkheid om deze nog geheel naar eigen wens te moderniseren? Veel ruimte voor hobby, werk en tuin? Dan is dit huis wellicht bij uitstek geschikt voor u!
Deze woning beschikt momenteel onder andere over een ruime woonkamer, vijf slaapkamers, waarvan één op de begane grond, grote schuur en een heel vrij uitzicht aan de achterzijde. Parkeren doet u vanzelfsprekend op eigen terrein.

Begane grond
De hal biedt plaats aan de toilet, trapopgang en de meterkast. Vanuit de centrale hal heeft u eveneens toegang tot de woonkamer, keuken, bad- en slaapkamer. Vanuit de keuken stapt u de woonkamer en de bijkeuken binnen. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur en is voldoende groot om een eettafel te kunnen plaatsen. Vanuit de keuken is de ruime woonkamer bereikbaar.
Achter de keuken is de bijkeuken gesitueerd, welke plaats biedt aan de huishoudelijke apparatuur. De bijkeuken verbindt de woning met de schuur. De schuur is onder andere voorzien van een elektrische deur en een toilet.

Eerste verdieping
Deze verdieping biedt plaats aan vier ruime slaapkamers, apart toilet, de stookruimte en middels een vlizo trap heeft u toegang tot een flinke bergzolder.

Tweede verdieping
Een middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

Tuin
De woning is gelegen op een zeer royaal perceel met heerlijk vrij uitzicht aan de achterzijde. Direct achter de woning is een afgeschermd deel ingericht als tuin. Dit gedeelte is vanuit de woonkamer middels tuindeuren bereikbaar.
Achter de schuur ligt het overgrote deel van het perceel, momenteel grasland. De twee damwand bijgebouwen die hier op staan worden door de huidige bewoner verwijderd.

Enthousiast geworden? Maak een afspraak met ons kantoor. Één van onze makelaars laat u de woning graag zien!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

WhatsApp chat