Tilburg – Spakenburglaan 102

€ 299.900,- k.k.

Postcode
5035 JC
Garage
vrijstaand steen
kamers
6
Slaapkamers
3
Woon opp.
128 m2
Perceel opp.
126 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
417 m3
Bouwjaar
2000
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Spakenburglaan 102 te Tilburg

Keurige, uitgebouwde, tussenwoning met garage in de kindvriendelijke woonwijk Dalem in de Reeshof met o.a. een prachtige keuken met kook(schier)eiland, 2 ruime slaapkamers, moderne badkamer en een extra kamer ten behoeve van bijvoorbeeld kleding op de eerste verdieping, nog een zeer riante slaapkamer en een dakterras op de tweede verdieping en een nette achtertuin met overkapping. De woning heeft een ideale ligging ten opzichte van de uitvalswegen en op korte afstand van winkelcentrum en station Reeshof.

BIJZONDERHEDEN
– de woning is in 2013 uitgebouwd;
– de woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen;
– een nagenoeg nieuwe keuken (2018);
– een nagenoeg nieuwe badkamer (2019);
– de garage is voorzien van een nieuw dak in 2019;
– de woning is voorzien van airconditioning.

INDELING

BEGANE GROND
In de hal bevindt zich de meterkast en de garderobe. De hal biedt toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde is de keuken gelegen. Deze prachtige keuken is voorzien van een schiereiland met kook- en spoelgedeelte en een kastenwand ten behoeve van de overige apparatuur.
Het trapportaal is in het middel van de woning gelegen, hier is behalve de trap eveneens het toilet gesitueerd.
De, dankzij de uitbouw met lichtstraat, zeer royale lichte woonkamer heeft aan de achterzijde een schuifpui en haard. Er is ruim voldoende plaats voor een apart eet- en zitgedeelte.

EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot twee royale slaapkamers, een derde kamer welke dienst doet als kastenkamer en de badkamer. De moderne badkamer beschikt over een inloopdouche, een wastafelmeubel en een toilet. De vloeren en wanden zijn betegeld.

TWEEDE VERDIEPING
De ruime tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en biedt toegang tot nog een zeer royale kamer en het dakterras.

TUIN
De keurige achtertuin op het oosten is keurig aangelegd en voorzien van een houten veranda en een garage welke eveneens de toegang tot de openbare straat biedt.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat