Tilburg – Sint Pieterspark 39

€ 249.000,- k.k.

Postcode
5014 SK
Garage
parkeerplaats, geen garage
kamers
4
Slaapkamers
2
Woon opp.
79 m2
Inhoud
260 m3
Bouwjaar
2015
Bouwvorm
bestaande bouw
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

In het moderne appartementen complex ‘Villament’ gelegen in het vernieuwde Groeseind aan het werkelijk schitterende Sint Pieterspark bieden wij u dit hoogwaardig afgewerkte drie kamer appartement met afgesloten parkeerplaats en berging aan.

Het appartement is onder meer voorzien van een ruime woonkamer met open luxe keuken, twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer. Het appartement is daarnaast prachtig afgewerkt met gestucte muren en plafonds, een eiken houten vloer en vloerverwarming. Bovendien zit u op het ruime balkon heerlijk in de zon zodra de temperatuur dit toelaat.

Indeling:

Begane grond:
Keurige en bovenal ruime entree waar de brievenbussen, bellen tableau, liftinstallatie en het trappenhuis zich bevinden. Vanuit de entree is eveneens de berging te bereiken.

Tweede verdieping:
Middels de overdekte galerij is de voordeur van het appartement te bereiken.

Appartement:
De royale hal biedt plaats aan de garderobe, de meterkast en het toilet met fonteintje. Vanuit de hal is de woonkamer te betreden.

De ruime woonkamer is dankzij de grote raampartijen erg licht en de hoge afwerking is op alle vlakken goed zichtbaar. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor zowel een gezellige eet- als zithoek. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken.

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is uitgevoerd in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van een gas kookplaat met wok brander, een zogenoemde 4D oven, afzuiginstallatie, koelkast, vriezer en een vaatwasmachine. Alle apparatuur is van het merk Siemens.

Vanuit de keuken is eveneens een vaste bergkast te bereiken waar zich de aansluitingen van de huishoudelijke apparatuur en de CV- ketel bevinden.

Vanuit de woonkamer zijn middels een tussen portaal beide slaapkamers en de badkamer te bereiken. De ‘master bedroom’ is met recht zeer ruim te noemen, de tweede slaapkamer biedt eveneens toegang tot het balkon.

De badkamer is keurig betegeld en voorzien van een inloop douche, wastafel en design wandradiator.

Bijzonderheden:
– Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming. Op de slaapkamers is deze apart in te stellen.
– De sloten van het appartement zijn voorzien van een politiekeurmerk.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat