Tilburg – Roodeschoolstraat 53

€ 225.000,- k.k.

Postcode
5035 CD
tuin
achtertuin
Garage
geen garage
kamers
7
Slaapkamers
5
Woon opp.
106 m2
Perceel opp.
153 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
310 m3
Bouwjaar
1997
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Roodeschoolstraat 53 Tilburg (Reeshof-Dalem)

OPEN HUIS DONDERDAG 10 OKTOBER 2019 VAN 16.30 TOT 17.30 UUR
OM DE WONING TIJDENS HET OPEN HUIS TE KUNNEN BEKIJKEN VRAGEN WIJ U VRIENDELIJK U VOORAF AAN TE MELDEN. DIT KAN MIDDELS EEN E-MAIL NAAR ONS KANTOOR OF TELEFONISCH VIA 0162-321616.

Keurige tussenwoning gelegen in een kindvriendelijke straat in de Reeshof. Deze woning is voorzien van een ruime woonkamer, nette keuken en badkamer, vier slaapkamers op de eerste verdieping en een middels vaste trap bereikbare tweede verdieping waar een vijfde slaapkamer aanwezig is.

In de directe nabijheid is de ‘Dalem promenade’ gelegen en op fietsafstand is het winkel centrum ‘Heyhoef’, diverse scholen, het treinstation, sportaccommodaties en medische voorzieningen gelegen.

Begane grond:
Via de voortuin is de voordeur en achtereenvolgend de hal te bereiken. In de hal is ruimte ten behoeve van de garderobe en bevinden zich het toilet en de meterkast. De hal biedt toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is voldoende ruim ten behoeve van zowel een flinke zithoek als eettafel. Aan de voorzijde is de open keuken gesitueerd en aan de achterzijde toegang tot de achtertuin. Onder de trap is een bergkast gesitueerd.

De keuken is keurig en uitgevoerd in een dubbele opstelling. De keuken is voorzien van een combi-oven/magnetron, elektrische kookplaat, afzuiginstallatie, koelkast, vriezer en een vaatwasmachine.

Tuin:
Vanuit de woonkamer is de achtertuin te bereiken. Deze is ruim en onderhoudsvriendelijk bestraat. Achter in de tuin staat een tuinberging. De achtertuin is middels een afsluitbare achterom te bereiken.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn keurig afgewerkt met een laminaatvloer, lichte wanden en een licht plafond.
De badkamer is netjes onderhouden en voorzien van twee wastafels, een toilet en een bad/douche combinatie.

Tweede verdieping:
De middels een vaste trap bereikbare tweede verdieping biedt plaats aan een vijfde slaapkamer en eveneens aan de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat