Tilburg – Roodeschoolstraat 111 - Van den Bosch makelaars

Tilburg – Roodeschoolstraat 111

€ 275.000,- k.k.

Postcode
5035 CE
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
3
Woon opp.
95 m2
Perceel opp.
166 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
339 m3
Bouwjaar
1997
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Roodeschoolstraat 111 Tilburg Reeshof-Dalem

Keurige tussenwoning gelegen in een kindvriendelijke straat in de Reeshof. Deze woning is voorzien van een ruime woonkamer, nette keuken en badkamer, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een middels vaste trap bereikbare tweede verdieping waar een vierde slaapkamer te realiseren is.

In de directe nabijheid is de ‘Dalem promenade’ gelegen en op fietsafstand is het winkel centrum ‘Heyhoef’, diverse scholen, het treinstation, sportaccommodaties en medische voorzieningen gelegen.

Begane grond:
Via de voortuin is de voordeur en achtereenvolgend de hal te bereiken. In de hal is ruimte ten behoeve van de garderobe en bevinden zich het toilet (2015) en de meterkast. De hal biedt toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is voldoende ruim ten behoeve van zowel een flinke zithoek als eettafel. Aan de tuinzijde is de open keuken gesitueerd en de toegang tot de achtertuin en gezellige veranda (ca 2013) aan de woning. Onder de trap is een bergkast gesitueerd.

De keuken is keurig en uitgevoerd in een rechte opstelling. De keuken is voorzien van een oven, elektrische kookplaat, afzuiginstallatie, koelkast en een (losse)vaatwasmachine.

Tuin:
Vanuit de woonkamer/keuken is de veranda en achtereenvolgend de achtertuin te bereiken. Deze is ruim en onderhoudsvriendelijk bestraat. Achter in de tuin staat een flinke tuinberging. De achtertuin is middels een afsluitbare achterom te bereiken.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn netjes afgewerkt.
De badkamer is netjes onderhouden en voorzien van een toilet, douchecabine en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
De middels een vaste trap bereikbare tweede verdieping biedt plaats aan de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur. Daarnaast is hier een vierde slaapkamer te realiseren.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat