Tilburg – Riethovenerf 42

€ 269.000,- k.k.

Postcode
5035 CJ
tuin
achtertuin
Garage
vrijstaand hout
kamers
7
Slaapkamers
4
Woon opp.
117 m2
Perceel opp.
138 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
415 m3
Bouwjaar
1997
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Royale tussenwoning met prachtig vrij uitzicht aan de voorzijde! Dit werkelijk instap klare huis is onder meer voorzien van een moderne keuken, uitgebouwde woonkamer, garage, drie slaapkamers op de eerste verdieping, keurige badkamer en een middels vaste trap bereikbare tweede verdieping met voorzolder en zolderkamer.

De woning ligt in de kindvriendelijke buurt ”Dalem” in de Reeshof. Parkeren doet u openbaar aan de achterzijde van de woning.

Begane grond
Middels de voordeur is de hal te bereiken. Deze biedt plaats aan de garderobe, meterkast, en het toilet met fonteintje. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken welke gekenmerkt wordt door licht en ruime dankzij de grote aanbouw (2005). Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd. Deze is voorzien van kunststof werkblad met spoelbak en ingericht met een keramische kookplaat, een hete lucht oven, een afzuigkap, een koelkast en een vaatwasser. Er is een prachtig, vrij uitzicht vanuit het keukenraam.

Tuin
Onderhoud vriendelijke achtertuin met garage. De garage is zeer ruime en biedt plaats aan 1 personen auto. De achtertuin is eveneens middels een afsluitbare loopdeur te bereiken.

Eerste verdieping
De overloop op deze verdieping biedt toegang tot drie slaapkamers, de moderne badkamer en middels een vaste trap tot de tweede verdieping. De ouderlijke slaapkamer is aan de tuinzijde gelegen en voorzien van een dakkapel.

De geheel betegelde badkamer is ingericht met een ligbad met douchevoorziening, glazen spatwand en thermostaatkraan. Verder is er een tweede toilet, een wastafelmeubel met lades, spiegel en wandkastje en een design radiator. Er is tevens mechanische ventilatie.

Tweede verdieping
Deze verdieping is gesplitst in een voorzolder waar zich de aansluitingen tbv de huishoudelijke apparatuur bevinden en een zolder kamer. Deze zolderkamer kan eventueel dienst doen als vierde slaapkamer. Aan weerszijde is extra bergruimte in de vorm van knieschotten aanwezig.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat