Tilburg – Rhoonstraat 10 - Van den Bosch makelaars

Tilburg – Rhoonstraat 10

€ 299.000,- k.k.

Postcode
5035 AG
Garage
geen garage
kamers
4
Slaapkamers
2
Woon opp.
91 m2
Perceel opp.
138 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
310 m3
Bouwjaar
1997
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Rhoonstraat 10 te Tilburg Reeshof- Dalem Noord

Leuke tussenwoning met onder andere een ruime woonkamer, een moderne keuken, een achtertuin op het oosten met flinke berging en overkapping, drie slaapkamers en een moderne badkamer. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt op korte afstand van diverse voorzieningen, zoals een basisschool en het winkelcentrum Dalem. Parkeren doet u openbaar langs de voorgelegen straat.

Bijzonderheden:
– De woning is voorzien van 15 zonnepanelen welke gehuurd worden voor een bedrag van circa €85,- per maand. De resterende huurperiode is circa 6 jaar;
– De badkamer is 2018 vernieuwd;
– De keuken is van 2011, de vaatwasmachine van 2020 en de kookplaat is in 2021 vernieuwd.

Begane grond:
Vanuit de voortuin is de entree van de woning te bereiken. De ontvangst hal is voorzien van het toilet, de garderobe en de meterkast.

De keuken is aan de tuinzijde gesitueerd, uitgevoerd in een hoek opstelling in combinatie met een werkeiland. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur te weten een kookplaat, een afzuig installatie, een vaatwasmachine en een combi-oven. De keukenruimte is voldoende groot voor zowel de keuken als een gezellige eettafel.

De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en biedt voldoende plaats aan een riante zithoek en tevens de trapopgang naar de eerste verdieping met daaronder een trapkast.

Tuin:
De op het oosten gelegen achtertuin is voorzien van bestrating en een flinke tuinberging met veranda. De achtertuin is middels een afsluitbare achterom bereikbaar.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot de 2 slaapkamers (voorheen 3) en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 20 m2 en 12 m2 groot. De badkamer is recent gemoderniseerd en voorzien van een inloopdouche, een zitbad, een toilet en een wastafelmeubel.
Op de overloop is tevens een vaste kast ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur (wasmachine) aanwezig.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat