Tilburg – Reuverlaan 97 - Van den Bosch makelaars

Tilburg – Reuverlaan 97

€ 325.000,- k.k.

Postcode
5035 AC
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
110 m2
Perceel opp.
141 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
303 m3
Bouwjaar
1997
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Reuverlaan 97 te Tilburg Reeshof – Dalem

Deze sfeervolle, speelse tussenwoning is prachtig gelegen tegenover een groenstrook en één van de singels die de Reeshof rijk is. Deze woning is bovendien voorzien van een lichte, ruime woonkamer, nette keuken en badkamer, vier(!) slaapkamers en een flink dakterras.
De woning ligt op een mooie, rustige en kindvriendelijke locatie in de wijk Dalem-Noord, nabij het winkelcentrum de Vallei en diverse voorzieningen zoals scholen, station Reeshof en sportaccommodaties.

INDELING

BEGANE GROND
Entree/hal met meterkast en trapopgang. Zonnige woonkamer voorzien van een nette vloer met aan de voorzijde hoge ramen, waardoor er sprake is van veel lichtinval en een fraai uitzicht op de aan de overzijde van de straat gelegen waterpartij en groenstrook. Aan de tuinzijde is de keuken gesitueerd waarvandaan u toegang heeft tot de achtertuin. Ook is de tuin via een lafsluitbare achterom bereikbaar.
Vanuit de woonkamer biedt een tussenportaal toegang tot het toilet en een flinke bergkast onder de trap.
De keuken is uitgevoerd in een hoek opstelling en voorzien van diverse inbouw apparatuur.

ACHTERTUIN
De achtertuin is onderhoud vriendelijk bestraat. Achter in de tuin is er een houten tuinberging en er is een afsluitbare achterom.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met toegang tot de drie ruime slaapkamers, ruime badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche cabine, ligbad, toilet en wastafelmeubel.

TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap bereikbare tweede verdieping. Op deze verdieping is er een vierde slaapkamer gecreëerd door de toevoeging van een grote dakkapel. Op de voorzolder bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur.
Het dakterras is aan de voorzijde van de woning gelegen.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat