Tilburg – Renkumlaan 17

€ 215.000,- k.k.

Postcode
5035 EA
tuin
achtertuin
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
3
Woon opp.
96 m2
Perceel opp.
146 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
300 m3
Bouwjaar
1999
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Renkumlaan 17 te Tilburg-Reeshof

Keurig onderhouden, verrassend ruime tussenwoning gelegen in de Reeshof. Deze woning is onder andere voorzien van een ruime woonkamer, nette hoekkeuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een aangelegde achtertuin op het zuiden met vrijstaande berging. De woning is gelegen in de directe nabijheid van verschillende uitvalswegen en winkelvoorzieningen.

Indeling:

Begane grond:
Middels de voortuin is de voordeur van de woning te bereiken, vervolgens de hal waar zich de meterkast, de garderobe en het toilet bevinden. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken.

De ruime woonkamer biedt voldoende plaats aan zowel een royale zit- als eethoek en is afgewerkt met lichte wanden, een licht plafond en een Belgisch hardsteen vloer. De woonkamer wordt gekenmerkt door licht, een prettig vrij uitzicht aan de voorzijde en een open verbinding met de keuken aan de tuinzijde.

De keurige keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van een oven, koelkast, vaatwasmachine, spoelkraan, kookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken is de achtertuin middels tuindeuren bereikbaar.

Tuin:
De achtertuin is keurig aangelegd en voorzien van een terras, bestrating en sierbeplanting. Achter in de tuin staat een tuinberging met elektra. Vanuit de tuin is tevens de brandgang te bereiken.

Eerste verdieping:
De overloop biedt hier toegang tot drie slaapkamers en de keurige badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafelmeubel, een wandradiator en een toilet.

Aanvaarding: september 2019.

Graag nodigen wij u uit om de woning van binnen te ervaren:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

WhatsApp chat