Tilburg – Prunusstraat 13 - Van den Bosch makelaars

Tilburg – Prunusstraat 13

€ 189.000,- k.k.

Postcode
5038 MG
Garage
geen garage
kamers
2
Slaapkamers
1
Woon opp.
47 m2
Inhoud
151 m3
Bouwjaar
1972
Bouwvorm
bestaande bouw
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Prunusstraat 13 te Tilburg

Vlakbij het centrum van Tilburg, in de gewilde ”bomenbuurt” ligt dit fantastisch leuke twee kamer appartement! Het appartement is onderdeel van een kleinschalig complex en voorzien van een berging op de begane grond en balkon op het zuiden.

Parkeren doet u met vergunning of (deels) betaald. De entree biedt plaats aan de brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de bergingen. Let op; er is geen lift aanwezig.

Appartement:

De hal biedt plaats aan de meterkast en toegang tot de badkamer. De woonkamer is aan de straatzijde gelegen en beschikt over veel natuurlijke licht inval. De keuken aan de galerij kant is ruim en uitgevoerd in een hoekopstelling. Voorzien van een gaskookplaat, gootsteen en veel kastruimte.
Er is een aparte bergkast waar tevens de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke- en stook apparatuur is gesitueerd.
De badkamer is nagenoeg geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet.

Bijzonderheden
* De CV-ketel is van 2021 en gehuurd a circa € 27,- per maand.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een appartement, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Dit appartement aan de binnenkant ervaren en vanuit het appartement naar de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van het appartement dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om het appartement te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat