Tilburg – Professor Cobbenhagenlaan 48

€ 209.000,- k.k.

Postcode
5037 DC
Garage
geen garage
kamers
4
Slaapkamers
3
Woon opp.
75 m2
Inhoud
241 m3
Bouwjaar
1962
Bouwvorm
bestaande bouw
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Professor Cobbenhagenlaan 48 te Tilburg- De Reit

Bent u op zoek naar een centraal gelegen appartement? Met moderne voorzieningen? En op fietsafstand van het centrum? Dan is dit appartement zeker de moeite waard om te bezichtigen!

Dit keurige appartement is voorzien van een ruime keuken, nette badkamer, drie (slaap)kamers en een prettige woonkamer. De ligging is behalve kort op het centrum dichtbij de Universiteit, treinstation, wandelbos en Westermarkt.

Entree:
Het appartement is te bereiken middels een centrale entree met bellentableau, brievenbussen, trapopgang, lift en de toegang tot de fietsen-berging. Het aangeboden appartement bevindt zich op de eerste verdieping.

Bij binnenkomst in de hal is direct merkbaar dat het appartement op een logische wijze ingedeeld is. Vanuit de hal zijn alle kamers te bereiken.

Keuken
Aan de galerijzijde is de keuken gesitueerd. Deze is voorzien van een kookplaat, vaatwasmachine, afzuiginstallatie en combi-magnetron.

Woonkamer
De woonkamer van circa 19 m² is voldoende ruim voor zowel een eettafel als hoekbank en is netjes afgewerkt. De woonkamer heeft een groot raampartij met uitzicht op het openbaar groen.

Slaapkamers
De royale slaapkamer van circa 14 m² is gelegen aan de voorzijde. De tweede en derde slaapkamer van circa 7 m² en 8 m² zijn aan de achterzijde gesitueerd, waarvan één met aansluiting voor de wasapparatuur en boileropstelling en één met vaste kast en toegang tot het balkon.

De gehele woning heeft een doorlopende houten eiken vloer die de woning een warme sfeer geeft.

Badkamer
Geheel licht betegelde en moderne badkamer voorzien van douche met thermostaatkraan en vaste wastafel. Aparte toiletruimte met wandcloset.

Balkon
Op het balkon aan de achterzijde kunt u heerlijk genieten van de groene omgeving.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat