Tilburg – Predikherenlaan 27 - Van den Bosch makelaars

Tilburg – Predikherenlaan 27

€ 219.000,- k.k.

Postcode
5042 CA
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
2
Woon opp.
75 m2
Inhoud
247 m3
Bouwjaar
1968
Bouwvorm
bestaande bouw
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Predikherenlaan 27 te Tilburg

Ruim appartement op de eerste verdieping, met twee (mogelijkheid tot 3!) slaapkamers, ruime woonkamer met balkon, keuken, toilet en badkamer. Op de begane grond bevindt zich de eigen berging. Het appartement heeft een fraaie ligging nabij de universiteit, Westermarkt en schuin tegenover het Tweesteden ziekenhuis.

HAL/ENTREE
Het appartementencomplex beschikt over vier woonetages en is op de begane grond voorzien van garages en bergingen. Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot de brievenbussen, liftinstallatie, trapopgang en de bergingen. Gezamenlijk met de buren heeft u vanaf de galerij een separate hal.

APPARTEMENT
Hal met meterkast en toilet. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer en voorzien van voldoende kastruimte, boiler voor het warme water en losse apparatuur. In de keuken vindt u ook de aansluitingen voor de was apparatuur. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafelmeubel. De woonkamer en de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

De woonkamer biedt ruimte aan een eet- en zitgedeelte en heeft een loopdeur naar het balkon. Hier zou eventueel een derde slaapkamer gecreëerd kunnen worden.

BIJZONDERHEDEN:
– Voldoende openbare parkeerplaatsen bij het appartementencomplex.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een appartement, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Dit appartement aan de binnenkant ervaren en vanuit het appartement naar de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van het appartement dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om het appartement te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat