Tilburg – Predikherenlaan 223

€ 169.500,- k.k.

Postcode
5042 CD
Garage
geen garage
kamers
4
Slaapkamers
3
Woon opp.
85 m2
Inhoud
238 m3
Bouwjaar
1963
Bouwvorm
bestaande bouw
download brochure download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Ruim 4-kamer appartement met 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3), ruime woonkamer met balkon, keuken, toilet en badkamer. Op de begane grond bevindt zich de eigen berging. Het appartement heeft een fraaie ligging nabij de Universiteit, Westermarkt en schuin tegenover het Tweesteden ziekenhuis.

HAL/ENTREE
Het appartementencomplex beschikt over 4 woonetages en is op de begane grond voorzien van garages en bergingen. Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot de brievenbussen, liftinstallatie, trapopgang en de bergingen. De ruime privé berging is voorzien van elektra. Gezamenlijk met de buren heeft u vanaf de gallerij een separate hal.

APPARTEMENT
Hal met meterkast (2 groepen), toilet met fontein en een ingebouwde provisiekast. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer en voorzien van voldoende kastruimte, geiser voor het warme water en losse apparatuur. In de keuken vindt u ook de aansluitingen voor de wasapparatuur. De keuken biedt toegang tot de badkamer, welke is voorzien van een douche en wastafelmeubel. De slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer.

De woonkamer biedt ruimte aan een eet- en zitgedeelte en heeft een loopdeur naar het balkon.

BIJZONDERHEDEN:
– Voldoende openbare parkeerplaatsen bij het appartementencomplex;
– Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing;
– De servicekosten bedragen circa € 206,- per maand (inclusief stookkosten).

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat