Tilburg – Oijensingel 1 - Van den Bosch makelaars

Tilburg – Oijensingel 1

€ 289.000,- k.k.

Postcode
5045 SP
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
3
Woon opp.
108 m2
Perceel opp.
135 m2
Type
hoekwoning
Inhoud
378 m3
Bouwjaar
1996
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Oijensingel 1 te Tilburg Reeshof- Dongewijk

Werkelijk ‘instapklare’ eindwoning! Dit prachtige huis is keurig afgewerkt en voorzien van een keurige keuken, nette badkamer, drie ruime slaapkamers en een mooi aangelegde achtertuin. Dan hebben we het vrije uitzicht over de voorgelegen ”Donge vallei” nog niet eens gehad!
Vanzelfsprekend heeft dit huis nog veel meer te bieden dan louter bovenstaande kenmerken, neem bij interesse contact met ons op!

De Oijensingel is in de buurt ‘Dongewijk’ gelegen. Vanuit hier is het enkele minuten lopen naar meerdere basisscholen, middelbare school, het Reeshof station en het Reeshofpark, Winkelcentrum Dalempromenade en winkelcentrum Heyhoef zijn ook op een paar fietsminuten gelegen. Het natuurgebied de Dongevallei is een van de grenzen van deze wijk. Mooi wonen centraal in de Reeshof, omringd door groen en toch een goede ontsluiting en alle voorzieningen nabij.

Bijzonderheden:
– De woning is grotendeels voorzien van rolluiken;
– de badkamer is in 2014 vernieuwd;
– de keuken is in 2009 vernieuwd;
– de woning is in overleg het vierde kwartaal ’21 of eerste kwartaal ’22 beschikbaar.

Begane grond:
We treden de woning binnen in de hal. Hier is de meterkast gesitueerd. Daarnaast biedt de hal plaats aan het toilet en de garderobe. Vanuit de hal is de keuken bereikbaar.
Aan de voorzijde van de woning is de keurige keuken gesitueerd. De keuken is uitgevoerd in een dubbele opstelling en voorzien van een kookplaat, afzuiginstallatie, koelkast, vaatwasmachine en een combi-oven.
Achtereenvolgend is de woonkamer te bereiken. De woonkamer is voldoende ruim ten behoeve van een eettafel en sfeervolle zithoek. De woonkamer is afgewerkt middels een visgraat gelegde vloer en een schuifpui richting de achtertuin.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot twee royale slaapkamers (voorheen 3) en de badkamer. Ook deze verdieping is keurig afgewerkt. De badkamer is centraal gelegen en voorzien van een douche, wastafelmeubel, toilet en de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Deze verdieping is gesplitst in een voorzolder en een derde slaapkamer.

Tuin:
Sfeervolle achtertuin met sierbeplanting en bestrating. Achter in de tuin staat een flinke tuinberging. De achterom is middels een afsluitbare achterom te bereiken.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat