Tilburg – Munstergeleenhof 8

€ 275.000,- k.k.

Postcode
5045 KK
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
130 m2
Perceel opp.
157 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
414 m3
Bouwjaar
1996
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Munstergeleenhof 8 te Tilburg

Werkelijk ‘instap klare’ tussenwoning in een autoluwe straat in de Reeshof. Specifiek in de buurt ‘Tuindorp de Kievit’ nabij het Maarheezepark met speelvoorzieningen en veel openbare parkeergelegenheid.

Deze prachtige woning is onder meer voorzien van een moderne keuken, royale woonkamer, overdekt terras, drie slaapkamers op de eerste verdieping, een strakke badkamer en een in 2011 opgebouwde tweede verdieping.

Begane grond:
Via de autoluwe straat is de voordeur en achtereenvolgend de hal te bereiken. In de hal is ruimte ten behoeve van de garderobe en bevinden zich het toilet en de meterkast. De hal biedt toegang tot de woonkamer.

De brede woonkamer is voldoende ruim ten behoeve van zowel een flinke zithoek als eettafel. Aan de zijkant is de moderne open keuken gesitueerd en aan de achterzijde toegang tot de achtertuin.

De keuken (2019) is keurig en uitgevoerd in een dubbele opstelling. De keuken is voorzien van moderne inbouw apparatuur o.a. een combi-oven, een Bora kookplaat, een koelkast en een vaatwasmachine.

Tuin:
Vanuit de woonkamer is de overkapping en achtereenvolgend de achtertuin te bereiken. Deze is ruim en onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating. Achter in de tuin staat een tuinberging. De achtertuin is middels een afsluitbare achterom te bereiken.

Berging:
Er is een aparte stenen berging bij de woning aanwezig. Deze ligt aan het einde van de brandgang.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn keurig afgewerkt.
De badkamer is netjes onderhouden en voorzien van een wastafelmeubel, een toilet en een inloopdouche.

Tweede verdieping:
De middels een vaste trap bereikbare tweede verdieping is momenteel in gebruik als bergzolder maar is dermate ruim dat hier een of twee extra slaap- of werkkamer(s) gecreëerd kan worden. De zolder biedt eveneens plaats aan de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat