Tilburg – Mahoniestraat 17

€ 269.000,- k.k.

Postcode
5037 JL
Garage
geen garage
kamers
7
Slaapkamers
5
Woon opp.
120 m2
Perceel opp.
176 m2
Type
eindwoning
Inhoud
350 m3
Bouwjaar
1963
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Mahoniestraat 17 Tilburg – De Reit

Keurige eindwoning gelegen in een groene omgeving in Tilburg West, specifiek De Reit. Deze woning is voorzien van een ruime doorzon-woonkamer, overdekt terras, maar liefst vijf slaapkamers en een eenvoudige doch nette badkamer.
De woning is gunstig gelegen ten opzichte van een treinstation, universiteit, diverse uitvalswegen en winkelgelegenheden. Binnen 10 minuten fietsen staat u in het bruisende stadshart van Tilburg.

Begane grond:
Via de voortuin is de voordeur en achtereenvolgend de hal te bereiken. In de hal is ruimte ten behoeve van de garderobe en hier bevinden zich het toilet en de meterkast. De hal biedt toegang tot de woonkamer en middels de trapopgang tot de eerste verdieping.

De woonkamer is voldoende ruim voor zowel een flinke zithoek als eethoek. Aan de tuinzijde was de keuken gesitueerd. Deze is momenteel niet aanwezig.

Tuin:
Vanuit de woonkamer is middels tuindeuren het overdekt terras en de achtertuin te bereiken. Deze is ruim en onderhoudsvriendelijk bestraat. Achter in de tuin staat een tuinberging.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn keurig afgewerkt met een laminaatvloer, lichte wanden en een licht plafond.
De badkamer is netjes onderhouden en voorzien van een douche, radiator en een wastafel.

Tweede verdieping:
De middels een vaste trap bereikbare tweede verdieping (opbouw 2006) biedt plaats aan een vierde en vijfde slaapkamer.

Bijzonderheden:
– Nagenoeg de gehele woning is voorzien van dubbel glas;
– De begane grond is voorzien van vloerverwarming;
– De achterzijde is voorzien van rolluiken (m.u.v. de tweede verdieping).

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat