Tilburg – Lombardijenlaan 93 - Van den Bosch makelaars

Tilburg – Lombardijenlaan 93

€ 309.000,- k.k.

Postcode
5045 WK
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
3
Woon opp.
103 m2
Perceel opp.
146 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
361 m3
Bouwjaar
1992
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Lombardijenlaan 93 te Tilburg-Reeshof

We hebben er weer een! Zo’n ontzettend leuke, instapklare woning in hartje Reeshof. De woning is gelegen aan de Lombardijenlaan met vrij uitzicht aan de voorzijde en op korte afstand van diverse winkel en speel voorzieningen!
Dit ”instapklare huis” is onder meer voorzien van een ruime woonkamer, drie slaapkamers op de eerste verdieping, keurige keuken, badkamer, royale zolder en nog veel meer. Kortom deze woning is zeker een bezichtiging waard!

Parkeren doet u in de Lombardijenlaan openbaar. Aan weerszijden van de straat zijn parkeervakken aanwezig.

Indeling:

Begane grond:
Middels de keurig aangelegde voortuin is de voordeur te bereiken, in de hal bevinden zich de meterkast, de garderobe en het toilet. Vanuit de hal betreedt u de woonkamer.

De royale woonkamer is voorzien van een moderne hoek keuken met diverse inbouwapparatuur aan de tuinzijde. Tevens is hiervandaan de achtertuin te bereiken. Naast de keuken een royale eethoek. Aan de voorzijde van de woning is veel ruimte ten behoeve van de zithoek.

Tuin:
De achtertuin is keurig aangelegd en voorzien van een terras, bestrating en sierbeplanting. Achter in de tuin staat een houten tuinberging. Vanuit de tuin is tevens de brandgang te bereiken.

Eerste verdieping:
De overloop biedt hier toegang tot drie slaapkamers en de moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, een wastafelmeubel en een hangtoilet.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is momenteel geheel open, voorzien van twee dakramen, knieschot berging en biedt plaats aan de huishoudelijke apparatuur. De tweede verdieping biedt indien nodig voldoende plaats om een extra slaap- of werkkamer te creëren.

Bijzonderheden:
– De keuken is van 2017;
– De voordeur is in 2019 vernieuwd;
– Het toilet is in 2020 vernieuwd;
– De badkamer is van 2009, inloopdouche 2020;
– De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen;
– De voortuin is in 2020 opnieuw aangelegd, de achtertuin in 2015.

Graag nodigen wij u uit om de woning van binnen te ervaren:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

WhatsApp chat