Tilburg – Lombardijenlaan 91 - Van den Bosch makelaars

Tilburg – Lombardijenlaan 91

€ 299.500,- k.k.

Postcode
5045 WK
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
3
Woon opp.
103 m2
Perceel opp.
146 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
356 m3
Bouwjaar
1991
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Lombardijenlaan 91 te Tilburg-Reeshof

Bent u op zoek naar een werkelijk ”instapklare” woning op een kindvriendelijke en groene locatie in de Reeshof? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard! Deze prachtige tussenwoning is onder meer voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, twee (voorheen 3) slaapkamers en een moderne badkamer op de eerste verdieping en een flinke zolderkamer. De met zorg aangelegde achter- en voortuin zijn een plaatje en bovendien is de achtertuin voorzien van een berging met afsluitbare achterom.

Parkeren doet u in de Lombardijenlaan openbaar. Aan weerszijden van de straat zijn parkeervakken aanwezig.

Indeling:

Begane grond:
Middels de voortuin is de voordeur van de woning te bereiken, vervolgens de hal waar zich de meterkast, de garderobe en het toilet bevinden. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken.

De ruime woonkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en biedt voldoende plaats aan een flinke zithoek. Richting de tuin is vervolgens plaats aan zowel de eettafel als de keurige open keuken, welke in dit geval is uitgevoerd in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur, te weten een koelkast, combi oven, vaatwasmachine, elektrische kookplaat en een afzuiginstallatie. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken. Het raam aan de voorzijde van de woning is voorzien van een elektrisch rolluik.

Tuin:
De achtertuin is keurig aangelegd en voorzien van een terras, bestrating en sierbeplanting. Achter in de tuin staat een houten tuinberging. Vanuit de tuin is tevens de brandgang te bereiken.

Eerste verdieping:
De overloop biedt hier toegang tot twee (voorheen drie) slaapkamers en de moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een dubbel wastafelmeubel, een design wandradiator en een hangtoilet. De gehele eerste verdieping (op de badkamer na) is voorzien van elektrische rolluiken.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is verdeeld in een voorzolder ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur en een zolderkamer. De zolderkamer wordt momenteel gebruikt als derde slaapkamer en is voorzien van een tuimelraam.

Bijzonderheden:
– De keuken is van 2008;
– De badkamer is van 2008;
– De woning is in 2012 voorzien van een flinke dakkapel.

Graag nodigen wij u uit om de woning van binnen te ervaren:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

WhatsApp chat