Tilburg – Lombardijenlaan 85

€ 259.000,- k.k.

Postcode
5045 WK
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
3
Woon opp.
102 m2
Perceel opp.
140 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
360 m3
Bouwjaar
1992
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Lombardijenlaan 85 te Tilburg-Reeshof

Bent u op zoek naar een werkelijk ”instapklare” woning op een kindvriendelijke en groene locatie in de Reeshof? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard! Deze prachtige tussenwoning is onder meer voorzien van een ruime woonkamer met moderne open keuken, drie slaapkamers en een keurige badkamer op de eerste verdieping en een zolder met mogelijkheden welke reeds is voorzien van een dakraam. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het noordoosten en voorzien van een afsluitbare achterom richting de brandgang. Deze achterom is vergroot en versterkt zodat deze ook toegankelijk is met een motor.

Parkeren doet u in de Lombardijenlaan openbaar. Aan weerszijden van de straat zijn parkeervakken aanwezig.

Indeling:

Begane grond:
Middels de voortuin is de voordeur van de woning te bereiken, vervolgens de hal waar zich de meterkast, de garderobe en het toilet bevinden. Kenmerkend is hier dat de hal ”voor” de woning is gelegen. Praktisch want dit zorgt ervoor dat er geen ruimte van de woonkamer verloren gaat. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken.

De ruime woonkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en biedt voldoende plaats aan een flinke zithoek. Richting de tuin is vervolgens plaats aan zowel de eettafel als de moderne open keuken, welke in dit geval is uitgevoerd in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur, te weten een koelkast, combi oven, vaatwasmachine, elektrische kookplaat en een afzuiginstallatie. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

Tuin:
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk en voorzien van een terras, bestrating, sierbeplanting en een kunstgras veldje. Achter in de tuin staat over de gehele breedte een houten tuinberging. Vanuit de berging is de brandgang te bereiken. De achtertuin is gelegen op het noordoosten.

Eerste verdieping:
De overloop biedt hier toegang tot drie slaapkamers en de moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een bad, een wastafelmeubel, een wandradiator en een hangtoilet. Aan de tuinzijde is de woning voorzien van een grote dakkapel met kunststof kozijnen.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is momenteel in gebruik als bergruimte en biedt plaats aan de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur. De ruimte is geschikt om een vierde slaapkamer te creëren. Er zijn twee dakramen aanwezig.

Bijzonderheden:
– De keuken is in 2011 vernieuwd;
– De badkamer is in 2011 vernieuwd.

Graag nodigen wij u uit om de woning van binnen te ervaren:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

WhatsApp chat