Tilburg – Lombardijenlaan 251

€ 275.000,- k.k.

Postcode
5045 WN
tuin
achtertuin
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
134 m2
Perceel opp.
174 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
453 m3
Bouwjaar
1996
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Lombardijenlaan 251 te Tilburg-Reeshof

Keurig onderhouden, verrassend ruim uitgebouwde tussenwoning gelegen in de Reeshof. Deze woning is onder andere voorzien van een uitgebouwde woonkamer, keuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping, keurige badkamer, en een middels vaste trap bereikbare tweede verdieping. De verzorgd aangelegde achtertuin is op het westen gelegen en voorzien van een tuinberging.

Indeling:

Begane grond:
Middels de voortuin is de voordeur van de woning te bereiken, vervolgens de hal waar zich de meterkast, de garderobe en het toilet bevinden. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken.

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De keuken is enigszins gedateerd doch werkt alles naar behoren. De keuken is voorzien van een afzuiginstallatie, vaatwasmachine, kookplaat en een kraantje ten behoeve van bijvoorbeeld een Amerikaanse koelkast.

De ruime woonkamer biedt voldoende plaats aan zowel een royale zit- als eethoek en is afgewerkt met lichte wanden, een licht plafond en een tegel vloer met vloerverwarming. Ter plaatse van de keuken is met de vloerverwarming reeds rekening gehouden met het eventueel plaatsen van een eiland, de ruimte leent zich hier voor. De woonkamer wordt gekenmerkt door een zee van ruimte, de uitbouw met lichtstraat, een prettig vrij uitzicht aan de voorzijde en toegang tot de achtertuin middels tuindeuren.

Tuin:
De achtertuin is keurig aangelegd en voorzien van een terras, bestrating en twee kunstgras veldjes. Achter in de tuin staat een tuinberging met elektra. Vanuit de tuin is tevens de brandgang te bereiken. De achtertuin is gelegen op het westen.

Eerste verdieping:
De overloop biedt hier toegang tot drie slaapkamers en de moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, een wastafelmeubel, een wandradiator en een toilet.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is momenteel eveneens in gebruik als slaapkamer, de kamer is royaal, voorzien van een dakraam en de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur zijn eveneens hier aanwezig.

Bijzonderheden:
– De aanbouw is circa 6 jaar geleden geplaatst.
– De badkamer is van 2013.
– De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming m.u.v. toilet.

Graag nodigen wij u uit om de woning van binnen te ervaren:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

WhatsApp chat