Tilburg – Ketelhavenplein 62

€ 199.000,- k.k.

Postcode
5045 NE
Garage
geen garage
kamers
3
Slaapkamers
1
Woon opp.
60 m2
Inhoud
180 m3
Bouwjaar
2015
Bouwvorm
bestaande bouw
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

”Instap klaar” appartement tegenover het station Reeshof!
Het appartement is gelegen in Forum B op de eerste verdieping met ruime woonkamer, zonnige loggia op het zuiden, keurige badkamer, apart toilet en twee inpandige bergingen.

Forum B is een van de gebouwen van Stadsplein Forum, centraal gelegen in de Reeshof. Tegenover het appartementengebouw is NS-station Reeshof-Tilburg en rondom het plein zijn diverse winkels en horecagelegenheden. Binnen 5 minuten rijd je de A58 richting Eindhoven en Breda en op loopafstand is winkelcentrum Heyhoef voor al je dagelijkse boodschappen. Op loopafstand zijn de Dongevallei en een bosgebied voor een heerlijke wandeling of hardlooptraining.

Entree:
Middels de centrale entree met video/toegang -installatie is het complex te betreden. In de hal bevinden zich de brievenbussen, de trapopgang en de lift.

Appartement:
Eenmaal aangekomen op de eerste verdieping betreed je dit prachtige appartement. Vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken.

De woonkamer is een sfeervolle ruimte met voldoende plaats aan zowel een gezellige zithoek als een eettafel. Aan de hal zijde is de open keuken gesitueerd welke is voorzien van moderne inbouw apparatuur. O.a. een kookplaat, afzuiginstallatie, vaatwasmachine en een combi oven.
Kenmerkend voor de woonkamer is de grote raampartij aan de voorzijde welke het geheel erg licht en ruimtelijk maakt.

Middels de hal is eveneens de zeer ruime slaapkamer te bereiken, het geheel betegelde toilet met fonteintje, de moderne badkamer met flinke inloopdouche. Naast de boven genoemde ruimtes is het appartement voorzien van een berging ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur en een berging voor overige spullen.

Loggia:
Het appartement is voorzien van een gezellige buitenruimte georiënteerd op het zuiden.

Bijzonderheden:
– WTW-installatie in de wasruimte;
– Vloerverwarming in het gehele appartement;
– Aluminium kozijnen voorzien van HR++ glas;
– Woningtype B3 in appartementengebouw Stadsplein Forum;
– Gelijkvloers wonen dankzij de lift in het gebouw;
– Servicekosten € 67,00 per maand.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat