Tilburg – Karmelietenstraat 15 - Van den Bosch makelaars

NIEUW

Tilburg – Karmelietenstraat 15

€ 339.500,- k.k.

Postcode
5042 BB
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
140 m2
Perceel opp.
126 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
461 m3
Bouwjaar
1960
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Karmelietenstraat 15 te Tilburg – Het Zand

Riant uitgebouwde tussenwoning gelegen op een fijne locatie! Dit prachtige huis is onder meer op de begane grond en eerste verdieping uitgebouwd, heeft moderne voorzieningen en is keurig afgewerkt. De achtertuin is gelegen op het westen en voorzien van een flinke tuinberging.

Parkeren doet u openbaar en het winkelcentrum Westermarkt, scholen, de ringbaan en overige uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN
– De woning is op de begane grond uitgebouwd in 2004;
– De woning is op de uitbouw opgebouwd in 2010;
– De keuken is van 2004;
– De badkamer is van 2015;
– De dakkapel is in 2004 geplaatst.

INDELING

BEGANE GROND
Middels het trottoir is de voordeur bereikbaar. De hal biedt plaats aan de garderobe, het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Bij binnenkomst in de woonkamer wordt het gevoel van ruimte direct merkbaar. De flinke uitbouw waarin eveneens de keuken is geplaatst is voldoende ruim voor een grote eettafel en voorzien van tuindeuren. Aan de straatzijde is de zithoek gesitueerd. Er blijft daarnaast voldoende ruimte over voor eventueel een speelhoek of een andere invulling.

TUIN
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van een flinke tuinberging. De achtertuin is gelegen op het westen en middels een afsluitbare achterom bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt hier toegang tot twee slaapkamers. Een van de slaapkamers is zeer royaal en voorzien van een inloopkast met doorgang naar nog een extra kamer die momenteel dienst doet als kantoor. Verder is er een moderne badkamer en een extra kamer ten behoeve van bijvoorbeeld huishoudelijke apparatuur. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

TWEEDE VERDIEPING
Middels een vaste trap is ook deze verdieping bereikbaar. Ook hier is alles keurig afgewerkt en is de zolder omgebouwd tot derde, ruime slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van een flinke dakkapel.

DUURZAAMHEID
– Nieuwe cv ketel (2022);
– Verbruik huidige bewoners per jaar: stroom 1757kwh en gas 712m3;
– Dakisolatie, vloerisolatie en vloerverwarming.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat