Tilburg – Gronsveldlaan 3

€ 239.000,- k.k.

Postcode
5043 LP
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
3
Woon opp.
72 m2
Perceel opp.
154 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
280 m3
Bouwjaar
1987
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Gronsveldlaan 3 te Tilburg – Reeshof Huibeven

We hebben weer een fantastische woning in de verkoop gekregen! Bent u opzoek naar een huis om te beginnen of heerlijk met uw gezin op een kindvriendelijke locatie te wonen? Dan is dit wellicht het huis voor u!

Deze woning is onder meer voorzien van een knusse woonkamer met open keuken voorzien van een schiereiland, zeer diepe achtertuin, drie slaapkamers op de eerste verdieping, nette badkamer en een flinke bergzolder.

Begane grond:
Middels de voortuin is de voordeur te bereiken. De hal biedt plaats aan de meterkast en toilet. De doorzon woonkamer staat in open verbinding met de eigentijdse keuken. De keuken is uitgevoerd in een dubbele opstelling, het schiereiland is voorzien van de kookuitrusting en het wandmeubel van de spoel en koel apparatuur. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad/douche combinatie, toilet, wastafelmeubel en de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur.

Tweede verdieping:
Vanuit de overloop is middels een vlizo trap een ruime bergzolder bereikbaar.

Achtertuin:
De diepe achtertuin is onderhoudsvriendelijk bestraat en voorzien van een stenen tuinberging. Vanwege de diepte is er veel mogelijk in de vorm van eventueel een flinke uitbouw of verschillende inrichtingsmogelijkheden van de achtertuin. De achtertuin is middels een afsluitbare achterom bereikbaar.

Bijzonderheden:
– de keuken is van 2013
– zeer diepe achtertuin
– geheel voorzien van dubbelglas
– centrale ligging nabij verschillende uitvalswegen en winkelvoorzieningen

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat