Tilburg – Giessenstraat 1

€ 219.000,- k.k.

Postcode
5043 LH
tuin
achtertuin
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
3
Woon opp.
99 m2
Perceel opp.
122 m2
Type
eindwoning
Inhoud
310 m3
Bouwjaar
1987
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Giessenstraat 1 te Tilburg-Reeshof

Nette eindwoning met o.a. een ruime woonkamer, keurige keuken, twee slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer en een middels vaste trap bereikbare tweede verdieping. De achtertuin is ruim en voorzien van een flinke stenen berging. Bovendien is de woning voorzien van 12 zonnepanelen!

Indeling:

Begane grond:
Middels het trottoir is de voordeur van de woning te bereiken, vervolgens de hal waar zich de meterkast, de garderobe en het toilet bevinden. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken.

De woonkamer biedt voldoende plaats aan zowel een royale zit- als eethoek en is afgewerkt met lichte wanden, een licht plafond en een laminaat vloer. De woonkamer staat in semi open verbinding met de keuken.

De keurige keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van zowel boven als beneden kastjes. De keuken is daarnaast voorzien van de volgende apparatuur, een combi oven, koelkast, vaatwasmachine, kookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

Tuin:
De achtertuin is netjes bestraat, voorzien van een kunstgras veldje, overkapping en een stenen berging. De tuin is daarnaast voorzien van een achterom.

Eerste verdieping:
De overloop biedt hier toegang tot twee slaapkamers (voorheen drie, relatief eenvoudig terug te brengen), een keurige badkamer en middels een vaste trap tot de tweede verdieping. De badkamer is voorzien van een ligbad/douche combinatie, een wastafelmeubel, een radiator en een toilet. In de badkamer zijn eveneens de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur gesitueerd.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is momenteel niet verdeeld in kamers maar als open zolder in gebruik. De zolder is royaal genoeg om één extra of wellicht twee extra kamers te creëren.

Graag nodigen wij u uit om de woning van binnen te ervaren:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

WhatsApp chat