Tilburg – Europalaan 609

€ 199.000,- k.k.

Postcode
5042 ZK
Garage
geen garage
kamers
3
Slaapkamers
2
Woon opp.
71 m2
Inhoud
227 m3
Bouwjaar
1961
Bouwvorm
bestaande bouw
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Europalaan 609 Tilburg- Wandelbos

Recent gemoderniseerd, ”instapklaar”, op gunstige locatie gelegen appartement. Deze keurige woning is onder meer voorzien van een moderne keuken, keurige badkamer, twee slaapkamers en een ruime en lichte woonkamer met zonnig gelegen balkon en vrij uitzicht op het wandelbos.

Bijzonderheden:
– Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas.
– Het appartement is in 2015 grotendeels gemoderniseerd (o.a. het toilet en de badkamer).
– Dit appartement is gelegen in het voorste gebouw, met andere woorden u heeft hier een heerlijk vrij uitzicht.
– Het appartement is zowel aan de woonkamer als aan de keuken voorzien van een balkon.

Entree:
Middels het centrale portiek waar zich een bellentableau en brievenbussen bevinden kunt u met de trap naar de tweede verdieping. Hier is de voordeur van dit leuke appartement. De hal is ruim en biedt toegang tot alle vertrekken.

Woonkamer:
De ruime en bovendien lichte woonkamer biedt voldoende plaats aan een gezellige eettafel als flinke zithoek. Het balkon is eveneens vanuit hier te bereiken.

Keuken:
De in 2015 vernieuwde keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur. Te weten een koelkast, vaatwasmachine, kookplaat, afzuiginstallatie en combi-magnetron.

Slaapkamers:
Het appartement is voorzien van twee slaapkamers van circa 8m2 en 14m2 groot. De ”master bedroom” biedt eveneens toegang tot de in 2015 vernieuwde badkamer. In de kleinste slaapkamer bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur.

Badkamer:
De badkamer is in 2015 gemoderniseerd, is keurig betegeld en voorzien van een douche en wastafelmeubel.

Berging:
Het appartement is in het souterrain voorzien van een berging.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat