Tilburg – Europalaan 385 - Van den Bosch makelaars

Tilburg – Europalaan 385

€ 225.000,- k.k.

Postcode
5042 ZH
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
2
Woon opp.
70 m2
Inhoud
226 m3
Bouwjaar
1963
Bouwvorm
bestaande bouw
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Europalaan 385 Tilburg- Wandelbos

Leuk appartement vlak bij de Westermarkt. Deze keurige woning is onder meer voorzien van een nette keuken en badkamer, twee slaapkamers, een ruime en lichte woonkamer en eetkamer met zonnig gelegen balkon.

Bijzonderheden:
– Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas.
– Het appartement is zowel aan de woonkamer als aan de keuken voorzien van een balkon.
– De maandelijkse bijdrage tbv de VvE bedraag ca. €131,-.

Entree:
Middels het centrale portiek waar zich een bellentableau en brievenbussen bevinden kunt u met de trap naar de eerste verdieping. Hier is de voordeur van dit leuke appartement. De hal is ruim en biedt toegang tot alle vertrekken.

Woonkamer:
De ruime en bovendien lichte woonkamer biedt voldoende plaats aan een flinke zithoek. De naastgelegen eetkamer biedt op zijn beurt plaats aan een grote eettafel. Vanaf hier is eveneens het balkon te bereiken.

Keuken:
De nette keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten een vaatwasmachine, kookplaat en een afzuiginstallatie. Vanuit de keuken heeft u eveneens toegang tot de badkamer en een tweede balkon.

Slaapkamers:
Het appartement is voorzien van twee slaapkamers van circa 8m2 en 14m2 groot. In de kleinste slaapkamer bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur.

Badkamer:
De badkamer is netjes doch eenvoudig, keurig betegeld en voorzien van een douche en wastafelmeubel.

Berging:
Het appartement is in het souterrain voorzien van een berging.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat