Tilburg – Daniel Josephus Jittastraat 115 - Van den Bosch makelaars

Tilburg – Daniel Josephus Jittastraat 115

€ 225.000,- k.k.

Postcode
5042 MS
Garage
geen garage
kamers
3
Slaapkamers
2
Woon opp.
73 m2
Inhoud
262 m3
Bouwjaar
1960
Bouwvorm
bestaande bouw
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Daniel Josephus Jittastraat 115 te Tilburg

Op een zeer centrale locatie, een steenworp afstand van winkelcentrum Westermarkt, supermarkten en overige winkel voorzieningen gelegen goed onderhouden en slim ingedeeld 3-kamer appartement op de derde etage. Deze woning is voorzien van een ruime woonkamer, twee slaapkamers, leef keuken en balkon. In het souterrain eveneens een eigen berging. Daarnaast gunstig gelegen ten opzichte van Universiteit, station West en centrum.

BIJZONDERHEDEN:
* Ideale ligging ten opzichte van alle voorzieningen;
* CV-ketel van 2016;
* Veel (gratis) parkeergelegenheid voor de deur;
* Maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt ca. €153,00.

INDELING

Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, toegang tot de gezamenlijke fietsenstalling en bergingen en trappenhuis.

APPARTEMENT
Vanuit de royale hal met groepenkast heeft u toegang tot nagenoeg alle ruimten. Een ruime woonkamer met gesloten keuken. De leef keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten een koelkast en een kookplaat. Middels dubbele deuren toegang tot het balkon. Daarnaast heeft het appartement twee royale slaapkamers en een moderne badkamer met aparte wasruimte.

BERGING
Eigen berging in het souterrain.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat