NIEUW

Tilburg – Buurmalsenlaan 39

€ 219.000,- k.k.

Postcode
5043 XA
tuin
achtertuin
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
119 m2
Perceel opp.
140 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
390 m3
Bouwjaar
1984
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Buurmalsenlaan 39 te Tilburg-Reeshof

Keurig onderhouden, uitgebouwde tussenwoning, gelegen in de directe nabijheid van winkelcentrum Buurmalsenplein. Deze woning is onder andere voorzien van een uitgebouwde woonkamer, nette keuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping, badkamer, een middels vaste trap bereikbare tweede verdieping met zolderkamer en een keurige achtertuin met berging gelegen op het zuidwesten.

Indeling:

Begane grond:
Middels de voortuin is de voordeur van de woning te bereiken, vervolgens de hal waar zich de meterkast, de garderobe en het toilet bevinden. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken en eveneens middels de trapopgang de eerste verdieping.

Bij binnenkomst in de woonkamer is aan de voorzijde van de woning de keuken gesitueerd. De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van moderne inbouwapparatuur.

De woonkamer is dankzij de uitbouw zeer royaal en biedt voldoende plaats aan zowel een ruime zit- als eethoek en is afgewerkt met lichte wanden, een licht plafond en een tegel- / laminaatvloer. Vanuit de aanbouw is de achtertuin te bereiken middels een schuifpui.

Tuin:
De achtertuin is keurig aangelegd en voorzien van een terras, bestrating en sierbeplanting. Achter in de tuin staat een stenen tuinberging met elektra.

Eerste verdieping:
De overloop biedt hier toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en een toilet.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is ook deze verdieping te bereiken. Hier bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur op de voorzolder. Achtereenvolgend is de zolderkamer te bereiken.

Graag nodigen wij u uit om de woning van binnen te ervaren:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

WhatsApp chat