Tilburg – Bolswardstraat 9

€ 189.900,- k.k.

Postcode
5043 BL
tuin
achtertuin
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
3
Woon opp.
79 m2
Perceel opp.
213 m2
Type
eindwoning
Inhoud
235 m3
Bouwjaar
1984
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Bolswardstraat 9 te Tilburg-Reeshof

Starters opgelet! Leuke tussenwoning met o.a. een doorzon woonkamer, nette keuken, drie slaapkamers en een keurige badkamer. De achtertuin is ruim en gelegen op het zuidwesten. De woning is gelegen in de directe nabijheid van verschillende uitvalswegen en winkelvoorzieningen.

Indeling:

Begane grond:
Middels de voortuin is de voordeur van de woning te bereiken, vervolgens de hal waar zich de meterkast, de garderobe en het toilet bevinden. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken.

De woonkamer biedt voldoende plaats aan zowel een royale zit- als eethoek en is afgewerkt met lichte wanden, een licht plafond en een laminaat vloer. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keurige keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van zowel boven als beneden kastjes. De keuken is daarnaast voorzien van de volgende apparatuur, een oven, koelkast, vriezer, vaatwasmachine, kookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

Tuin:
De achtertuin is keurig aangelegd en voorzien van een bestraat terras en gras. Achter in de tuin staat een tuinberging met elektra. Vanuit de tuin is tevens de brandgang te bereiken.

Eerste verdieping:
De overloop biedt hier toegang tot drie slaapkamers en de keurige badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafelmeubel, een wandradiator en een toilet. In de badkamer zijn eveneens de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur gesitueerd.

Graag nodigen wij u uit om de woning van binnen te ervaren:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

WhatsApp chat